reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

Roksi Ty masz tylko 2,5 kilo wiecej :szok: to sie nie przejmuj :no: ja mam 8 :baffled::zawstydzona/y: i niemoge tego za cholere zrzucic :wściekła/y: a w ciazy ile przytylas?? i Wy dziewczyny?? bo ja 25:szok::zawstydzona/y::szok:

Roksi Ty masz tylko 2,5 kilo wiecej :szok: to sie nie przejmuj :no: ja mam 8 :baffled::zawstydzona/y: i niemoge tego za cholere zrzucic :wściekła/y: a w ciazy ile przytylas?? i Wy dziewczyny?? bo ja 25:szok::zawstydzona/y::szok:

Ja przytyłam 18 kg i wszystko zrzuciłam TYLKO ten brzucho został:wściekła/y:. Ćwiczyć mi się nie chce bo w nocy nie śpię i nie mam siły. Ale jak pisała AGUTEK oprócz mnie i męża nikt tej fałdki nie widzi.:tak: Gorzej jak pojedziemy na drugi rok nad morze:baffled: :rofl2:

ja 18kg:zawstydzona/y: tyle ważyłam 2 marca czyli w terminie:tak: ale urodziłam 7 marca i przez te kilka dni spuchłam jak balona także myśle że do 20kg doszłam:szok:

co do zdjęć to pytaj Agutka

Co do dostępu do zdjęć to każda, która ma już dostęp może to zorganizować ;-) Nie tylko ja :-pAle spoko. Jak tylko madzikm zdeklaruje, że umieści swoje zdjęcia to piszę do administratora o dostęp dla niej ;-):tak:

Ja w ciąży przytyłam 16kg. Potem straciłam 13-13,5kg i po jakimś czasie znowu przybrałam :angry: Teraz mam 4kg na plusie :eek:

te kilogramy :)
ja poki co mam ok 5 do przody (jesli brac pod uwage wage sprzed ciazy) ale zawsze moja waga to bylo 54kg a teraz jest 70 :/ teraz juz jest 6 na pocatku (69.5) ale to zadne pocieszenie bo to skutek wrzodów albo bog wie czego, jesc sie boje i chyba dlatego. Mąż sie smieje ze jak sie po dobroci nie chciaalm odchudzac to organizm na sile chce :)

reklama
Do góry