reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie :-)

Jutro wolne!!!! Hurraaaa!!!! :-D:-) Do pracy idę dopiero w poniedziałek :-)

Agutek - masz rację co do tych dodatkowych fałdek i kilogramów ;-):-) Też sobie czasem tak mówię, ale akurat mam dni pulpetowe i taka argumentacja do mnie nie trafia :crazy::-D Spróbuję jutro uwierzyć :-D:-)

Ja w ciąży przytyłam 16kg. Potem straciłam 13-13,5kg i po jakimś czasie znowu przybrałam :angry: Teraz mam 4kg na plusie :eek:
Ja przytyłam coś ok. 15 kg, miesiąc po porodzie miałam jakieś 11-12 kg mniej, potem jeszcze ze dwa zgubiłam.. A teraz chyba znów przytyłam, nie mam wagi więc nie mogę sprawdzić, ale tak czuję :baffled: No i mam jakieś 4-5 dodatkowych centymetrów w talii.. A pod nią brzuchol... :baffled:

moja też śpi:-) tak się biedna umęczyła na macie, pełazała po pokoju złapała firankę pociągneła i zerwała mi kilka żabek:wściekła/y: taka mała a takie szkody:szok:

ostatnio cieszyłam się jak dziecko że wszystkie kg ciążowe mi zeszły ale niestety moja waga stała w sypialni na wykładzinie miękkiej i odejmowała pare kilo:szok: niestety mąż mnie oświecił i wyeksmitowł wagę do łazienki:-D ale miłam mine jak się zważyłam i pokazała poprawna wagę:angry::angry::angry:

:-D:-D:-D:-D:-D

My mamy dwie wagi. Niestety elektroniczna właśnie jest taka, że wskazuje różną wagę w zależńości gdzie się ją postawi:-);-)

Ja w ciąży przytyłam, a raczej spuchłam:-D 25kg:szok:, ale za to schudłam 30kg, więc w sumie nie jest źle. Ważę tyle co w szkole średniej:szok: Sama nie wiem jak to się stało.

ja dzisiaj mialam wychodne
zostawilam mala z tata i pojechalam na zakupy
odpoczelam, wrocilam cala szczesliwa i dowiedzialam sie, ze tesciowa miala w nocy wylew:-(
juz jest po operacji, podobno czuje sie dobrze i juz sie martwi, ze nie bedzie mogla mi pomagac przy dziecku jak przyjedziemy do Polski:sick:

smutno mi, bardzo lubie moja tesciowa:-(
a w ogole to ona jest dosyc mloda, ma 49 lat
nie moge przestac o tym myslec, ze cos moze sie moim bliskim stac, kiedy ja mieszkam tak daleko i nie ma mnie na miejscu:no:

czesc mamusie
my dzisiaj byłyśmy u lekarza, rano zobaczyłam że Wika jest cała wysypana. Nie podawałam jej nic nowego do jedzenie nic nie zmieniałam z kosmetyków
a lekarka powiedziała, że to może być ta grypa 3 dniowa tylko u \Wiki może byc bez gorączki, jesli jej przejdzie po 3 dniach to znaczy że to był wirus, ale kazała odstawić wszystkie owoce i zostawić tylko zupkę, a jeśli jej to nie zejdzie to odstawiamy też zupkę:-( no i przepisała wapno, więc zobaczymy

wczoraj jak wróciłam do domu, ugotowałam, poprałam i padłam jak zabita
dobrzez że weekendy mam wolne to chociaż odpocznę:-)
no idę gotować obiadek i się kąpać bo znów zasnę wcześniej

reklama
ja dzisiaj mialam wychodne
zostawilam mala z tata i pojechalam na zakupy
odpoczelam, wrocilam cala szczesliwa i dowiedzialam sie, ze tesciowa miala w nocy wylew:-(
juz jest po operacji, podobno czuje sie dobrze i juz sie martwi, ze nie bedzie mogla mi pomagac przy dziecku jak przyjedziemy do Polski:sick:

smutno mi, bardzo lubie moja tesciowa:-(
a w ogole to ona jest dosyc mloda, ma 49 lat
nie moge przestac o tym myslec, ze cos moze sie moim bliskim stac, kiedy ja mieszkam tak daleko i nie ma mnie na miejscu:no:

Kurczę młoda kobieta :eek: Mam nadzieję, że szybko wróci co zdrowia.

kasia witaj zapracowana mamusiu :happy2:

Do góry