reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej Kobietki!!!

buziaki dla półroczniaków:-)

ja też lubię swoją teściową i będę musiała jeszcze bardziej polubić bo dziś dostałam pracę:-):-):-) i będziemy potrzebowali jej pomocy, choć pare godzinek tygodniowo

Trzeba złozyć wniosek o udzielenie urlopu wych. u pracodawcy w formie pisemnej na dwa tygodnie przed rozpoczęciem okresu, w którym będziesz z niego korzystać.
rozporządzenieMGPiPS Dz.U. nr230 poz2291

najlepsze zyczenia dla szesciomiesieczniakow!!:-):-)

dzieki za slowa otuchy:-)podobno tesciowa miala duzo szczescia, decydujace beda dwa tygodnie po operacji, ale jestesmy dobrej mysli:tak:

Dzieki Kochane,juz Wszystko Wiem W Moim Zakladzie Pracy Kadrowa Jest Do Wymiany
Nic Nie Wie!!!!!!kazala Mi Skladac Wniosek O Tym,ze Nie Bede Pobierac Zasilku Rodzinnego!
Sa Ludzie I Ludziska!
Milego Dnia!

Witam!
U nas dzisiaj upał:-) .Ja też wybieram się na urlop wychowawczy i wiem, że w tym okresie muszę sama odprowadzać składki do ZUSu.
Moja kadrowa z kolei zaproponowała aby dowiedzieć się w MOPSie czy nie przysługuje zasiłek 400 zł w tym okresie bo liczony jest tylko dochód męża za rok ubiegły i dzielony na liczbę osób w rodzinie. Zobaczymy.

Zrobiliśmy dzisiaj próbę i zostawiliśmy córeczkę z babcią na 3h. Ale był płacz :baffled: Oj potrzeba będzie trochę czasu, żeby się oswoiła do zostawania z kimś innym niż rodzice :sorry2:

reklama
Do góry