reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
blueberry mnie też dzisiaj głowa nap.....:wściekła/y: od rana:wściekła/y: w ogóle to od czsu porodu często boli mnie głowa a wręcz mam migreny takie po 2 dni:-( przed ciążą też mnie pobolewała głowa ale nie tak często jak teraz:no: a mój mąż nie wie co to ból głowy:szok: nigdy go nie bolała no chyba że na kacu:sorry2:
ale się ciesze w końcu mam laptopika:-) teraz siedzę sobie przez tv i oglądam Skazanego na Śmierć i pisze na bb:-D a mój mężulek coś tam szuka na allegro:-p

wychodzi na to, że bebilon wszędzie podrożał, u mnie nanjatniej w TESCO - 35,99, mam taki sam dylemat jak Agutek, żeby nie było, że na dziecku oszczędzam....jak skończy pół roku to spróbuję dac krowie rozcieńczone z wodą, sąsiadka tak daje i dziecko nie zareagowało negatywnie
Ale jak rozcieńczysz, to będzie musiała wypić dwa razy więcej żeby się najeść.

Ja też mam takie czasami :-(. Obrzydlistwo.

Na szczęście ja też mam osobny komputer, bo mój mąż to jest maniak i cały czas siedzi przy kompie :-)

ja tez mam bole glowy od porodu 2v razy czesciej. wogule codziennie boli mnie glowa a czasami mi ja rozpier......:-:)sorry::sorry:

sluchajcie czy wasze dzieciaczki tez maja takie problemy z zasypianiem??
moj meczy sie strasznie . nie lulam go na rekach ale kazdego dnia coraz ciezej mu sie samemu zasypia i budzi sie w nocy kilka razy to piciu to smoka to ucho poprawic a to poprostu za raczke potrzymac. a ja na rzesach cvhodze

reklama
ja tez mam bole glowy od porodu 2v razy czesciej. wogule codziennie boli mnie glowa a czasami mi ja rozpier......:-:)sorry::sorry:

sluchajcie czy wasze dzieciaczki tez maja takie problemy z zasypianiem??
moj meczy sie strasznie . nie lulam go na rekach ale kazdego dnia coraz ciezej mu sie samemu zasypia i budzi sie w nocy kilka razy to piciu to smoka to ucho poprawic a to poprostu za raczke potrzymac. a ja na rzesach cvhodze

ja tez tak mialam ,ale teraz moja niunka mniej spi w ciagu dnia i jest juz lepiej...a co do lilania to ja rowniez niechcialam nauczyc tego malej ,ale jak sie tak meczyla to kladlam sie z nia w sypialni i masowalam po brzuszku lub glowce i skutkowalo :tak:i tak juz jest do teraz :sorry2:;-) czasem tylko jej sie zdarza zasnac samej bez niczego ,ale to musi byc naprawde zmeczona :sorry2::laugh2:

Do góry