reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

sluchajcie czy wasze dzieciaczki tez maja takie problemy z zasypianiem??
moj meczy sie strasznie . nie lulam go na rekach ale kazdego dnia coraz ciezej mu sie samemu zasypia i budzi sie w nocy kilka razy to piciu to smoka to ucho poprawic a to poprostu za raczke potrzymac. a ja na rzesach cvhodze
Mój synuś w nocy się wierci, stęka, przemieszcza się i skuczy za smoczkiem. Ale on to robi chyba przez sen, bo jak go czasem biorę na ręce, to ma zamknięte oczy i jest wiotki. A z zasypianiem różnie, dzisiaj się bardzo buntował i w końcu teściowa go uśpiła. Czasem ja nie mogę go uśpić, a babci się udaje.

reklama
Mój Piotruś, to juz nawet nie pamięta, jak to się zasypia w łóżeczku. A kiedyś tak potrafił, teraz to tylko w wózku mogę go uśpić, albo przy cycusiu:sorry2:.

A co do bólu głowy, to wamvlaski współczuje, kiedyś zjadałam tony tabletek przeciwbólowych:no:, a ciąża mnie chyba uleczyła:szok:, bo od tego czasu nie boli mnie głowa, nawet jak jestem taka niewyspana.

Dobrej Nocy Wam życzę, w miarę przespanej (dzieciaczki dajcie odespać mamusiom):tak:

Hehe my też mamy 2 laptoki inaczej były kłótnie :-D

Jeśli chodzi o mleko to ponoć do 3 roku należy podawać modyfikowane, więc na Bebilonie to chyba zbankrutuję :-p

Moja córcia bardzo przeżyła dzisiejszy pobyt z babcią sam na sam i cały dzień nie spała :szok: W końcu koło 16.30 zasnęła i to tak, że już chyba na noc chciała spać. Musieliśmy ją obudzić na kąpiel i jedzonko, chwilę się pobawiła i znowu zasnęła. Może wpłynęło na to wszystko też wczorajsze szczepienie i była przez to bardziej rozbita :confused:

roksi i jak tam Skazany? Też oglądałam :-p

A mnie też często bolała głowa i to bardzo, a do tego dochodził taki ból oczu gdzieś tam w środku, a po ciąży jakoś na razie jest spokojnie....chociaż najczęściej bolało mnie w okresie jesienno-zimowym więc wszystko przede mną :dry:

u nas z zasypianiem kiedyś było pięknie:tak: wkładałam małą do łóżeczka wychodziłam z pokoju a Natalka zasypiała:tak: tak od 2 tyg. jak kładę ją do łóżeczka to zaczyn się marudzenie:baffled: kilka razy muszę iść do pokoju dać jej smoka którego jak nazłość wypluwa:wściekła/y: tłumacze sobie że to przez te zęby:confused:

.....:-:)sorry::sorry:

sluchajcie czy wasze dzieciaczki tez maja takie problemy z zasypianiem??
moj meczy sie strasznie . nie lulam go na rekach ale kazdego dnia coraz ciezej mu sie samemu zasypia i budzi sie w nocy kilka razy to piciu to smoka to ucho poprawic a to poprostu za raczke potrzymac. a ja na rzesach cvhodze

Też tak niestety mamy. Od 3 dni dodatkowo moja budzi się około 2.30 w nocy i to nie na jedzenie tylko pobawić się chce. :-( i tak potrafi przeciągnąć nawet 2 godziny. Wczoraj musiałam ją na siłę uśpić (5 minut telepanka i gotowe)

ja tez tak mialam ,ale teraz moja niunka mniej spi w ciagu dnia i jest juz lepiej...a co do lilania to ja rowniez niechcialam nauczyc tego malej ,ale jak sie tak meczyla to kladlam sie z nia w sypialni i masowalam po brzuszku lub glowce i skutkowalo :tak:i tak juz jest do teraz :sorry2:;-) czasem tylko jej sie zdarza zasnac samej bez niczego ,ale to musi byc naprawde zmeczona :sorry2::laugh2:

ja niunka nie lulalam moze kilk aray jak chcial zeby szybko zasnla ale raczej klade go do wyrka i sam zasypia ale ostatni trwa to 2 a nawet 3 godziny wierci si esteka i smokiem strzela ze czasmai odnalezc go nei moge :shocked2:

bluberry u nas nocne pobodki tez chyba przez sen bo oczu nie otwiera, ale streka i wierci sie i jeczy :sorry2::dry:

dziewczyny czyzby te nasze dzieciaczki jakis bunt przechodzily????

roksi i jak tam Skazany? Też oglądałam :-p[/SIZE]
ten serial jest świetny:tak: jak kończy się odcinek to aż nie można się doczekać na następny:-D mam gdzies na kompie pierwsza i druga serie ale trzeba czytać:wściekła/y: więc cierpliwie czekam tydzień:-)
jeszcze bardzo lubię Gotowe na Wszystko:tak:

reklama
ten serial jest świetny:tak: jak kończy się odcinek to aż nie można się doczekać na następny:-D mam gdzies na kompie pierwsza i druga serie ale trzeba czytać:wściekła/y: więc cierpliwie czekam tydzień:-)
jeszcze bardzo lubię Gotowe na Wszystko:tak:

:-p

Ja oglądam/oglądałam:
-Lost
-24h
-i właśnie Prison Break ;-)

Normalnie maniaczka serialowa....w ciąży się tak wciągnęłam jak na L4 siedziałam :sorry2:

Dobranoc baby! Do jutra :happy:

Do góry