reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień Dobry:-) u nas dzisaił ładna pogoda:-) uciekamy na Dożynki co roczne:tak: uwielbiam te straganiki, smażone oscypki i miodek z własnych pasiek:tak:

Cześć kobietki, w ten piękny, zimny niedzielny dzionek:-D
Wybieramy się dziś do teściów:eek:, jak mus to mus (ja takiego musu nie czuję, ale mój mąż owszem)

kuma to inaczej chrzestna ( tak mi się wydaje)

:tak::tak::tak:

Dzień Dobry:-) u nas dzisaił ładna pogoda:-) uciekamy na Dożynki co roczne:tak: uwielbiam te straganiki, smażone oscypki i miodek z własnych pasiek:tak:
;-)
My dostajemy miód od męża babci, chyba trzeba będzie ją odwiedzić, bo się końćzy

My mykamy na imieniny teściowej, a potem będę się szykować do roboty :eek:
Nie wiem czy dzisiaj jeszcze zajrzę tutaj więc trzymajcie jakby co za mnie jutro kciuki :-D

Witamy po dłuższej przerwie!
Wakacje więc sporo czasu spędzaliśmy na podwórku chodząc krok w krok za Szymonkiem bo jest na etapie chodzenia wszędzie i trzeba go pilnować żeby gdzieś nie wszedł no i tydzień nas nie było pojechaliśmy odpocząć nad morze. Pogoda nam dopisała wróciliśmy opaleni(fotki na zamkniętym).
A w piątek mięliśmy pierwszą bezsenna noc Julitka płakała do dziś nie wiem czy to zęby czy brzuszek.

Dzien dobry:-)
my tez szykujemy sie juz do wyjazdu (jedziemy w nocy z poniedzialku na wtorek)
i troche sie zaczynam denerwowac:eek:
nie wiem, jak to bedzie z takim maluszkiem, czy bedzie grzeczna w czasie lotu, czy nie zrobi wielkiej kupy w drodze na lotnisko...;-)
no nic, musimy to jakos przezyc:-)

jeszcze w dodatku maz stwierdzil, ze potrzebuje zeby mu kupic przed wyjazdem 5 do 10 par gaci...bo twierdzi, ze nie bedzie mial sobie kiedy wyprac:-D

Agutku trzymamy kciuki za pierwszy dzien w pracy:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy slyszalyscie o czyms takim... ze jak matka lub ojciec chrzestny sa w zwiazku ale nie maja slubu to jest jakis zabobon ,ze ktoras para sie rozpadnie ,albo rodzicow dziecka ,albo tej osoby :sorry2: i niewiem czy w to wierzyc :baffled::confused:

Cześć,

Aga pewnie, już tego nie przeczytasz, ale może.

Ja z moim mężem, jak jeszcze nim nie był, byliśmy razem chrzestnymi u mojego brata:-), też było jakieś ogólne poruszenie:baffled:.
Wojtek nasz chrześniak ma 6 lat:tak:, a my po ślubie 4 lata;-), urodził sięPiotruś:-D i nasz związek się rozwija na dobre:tak:, można powiedzieć kwitnie:-):-):-) (i teraz proszę, kto może odpukać, żeby nie zapeszyć:szok::szok::szok:).

Za dziewczyny wracające do pracy (czyt. Agutek) trzymam kciuki.

Miłej nocy

Do góry