Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez tego przestrzegam spanie tylko w łóżeczkuJa pilnuję tego, żeby nauczona była, że do spania jest jej łóżeczko...bardzo nie chciałabym aby spała z nami. Już rozmawiałam z teściową i podkreśliłam jej, że mamy teraz problem. Chyba będzie powoli próbowała kłaść małą w łóżeczku...
Witam:-)witam serdecznie
Mój synek też jest z tych marcowych i mam nadzieje że znajdę tu dobre rady i takowymi się podzielę![]()
Agutku dzisiaj 2 seria skazanego:-)![]()
ja skazanego... nagrywam a oglądam taniec... i później gotowe...:-) jutro włącze wieczorem żelazko i zabiore się do prasowania a przy okazji obejrze skazanegoWiemi mam wlaśnie dylemat co oglądać..."Skazanego..." czy "Taniec..."
![]()