reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

kamilas to powodzenia w niedzielę ;-)
Ty Boryska już w kombinezon ubierasz? A może weź mu ubierz po prostu jakiś ciepły sweterek i wsadż w wózek w ten śpiworek?

Narazie był w nim w domu - na próbe :-D
Kurde tylko ze on napewno bedzie musiał być na rękach na tej uroczystosci, mysle jeszcze o jakims szybko kupionym białym kocyku...bo w kosciele raczej zimno...

reklama
W kościele na bank będzie zimno :tak:
W dniu, w którym my chrzciliśmy też była pizgawica :sorry2: i malutkie dzieci właśnie poowijane kocykami były :tak:

Hej
A my mieliśmy nie przespaną noc Julitka miała gorączkę dwa dni się nie załatwiała do rana jakoś przetrzymaliśmy czopek w nocy nie pomógł dałam drugi po9 i zaczęło się ale przy tym było krzyku. A najgorsze że nie chce mi pić ani wody ani soku ani herbatki nic ani kubkiem ani butlą, nie wiem co robić żeby te zaparcia się nie powtarzały a w zupkach oczywiście marchewka no i kaszki też zagęszczają choć podaję jej przeważnie kukurydzianą.
Dziś dałam jej też suszone śliwki a po tartym jabku krzyczy. Co ja jej dam jeść>?????:hmm::sad:

my idziemy na chrzciny w przyszła niedziele 28:oo: pewnie pogoda będzie okropna:wściekła/y: też rodzinka wyskoczyła z chrzinami, ale jak nie mieli wyjścia to tak trzeba:tak: synka chrzci niedoszły chrzestny Natalki, bo jak pamiętacie oni nie mają ślubu kościelnego i ksiądz nie chciał wydać zaświadczenia:no: ze chrzcinami też mieli cyrki więc jak tylko ksiądz się zgodzi,ł to pewnie nawet nie dyskutowali o dacie chrztu :tak: no trudno mam nadzieję tylko że dzieciaczki nie zmarzną:tak:

Kamilas trzymamy kciuki za ładna pogode, moze akurat u was bedzie ładnie:-)

Julio a spróbuj frutapure - jabłko - Bobovity, ja podaje Piotrusiowi co drugi dzien, na przemian z jabłuszkim z kompotu:tak:,

Blueberry mój M to samo, dla niego tylko miecho moze byc na obiad, niby proste, ale chyba tez niezdrowe,

Soppana - proponuje ci codzienne odwiedziny na watku Garkuchnia i zamieszczanie tam swoich pomysłów, nie wiem jak inni, ale ja bede korzystac z podpowiedzi:-):-):-):-)

no to przyszłym Chrześniakom życzymy ładnej pogody:-)
nam też by sie przydała na sobotę bo mam ślub koleżanki a w dodatku mój m wiezie młodych do ślubu więc ja z Wiktorią bedziemy musiały jechać same:dry: i przydałaby się ładna pogoda, bo przed kościołem trochę stania po slubie też będzie:-(

udało się:-) mała pozwoliła wykąpać się w dużej wannie:-) i nawet pozwoliła włączyć hydro na maxa:szok::-D siedziałyśmy w wannie 40 minut:szok:
teraz padła zmęczona:tak:

O tak poproszę o jak najwięcej przepisów w Garkuchni :-D

roksi no to teraz codziennie relaksująca kąpiel z bąbelkami i olejkami dla córy :-D
Ja bym musiała znowu się z moją wykąpać tylko najpierw muszę mieć pewność, że @ się skończył, bo mam takie poplamianie sobie i czekam na dzień pożegnania ostatecznego :-p

reklama
Zapomniałam się pochwalić, że dostałam drugą przesyłkę z Nutricii. Tylko że wysłali inPostem, a że nikogo nie było akurat w domu, to mąż musiał gdzieś jeździć żeby odebrać. Jakbyśmy wiedzieli, że to próbki, to pewnie byśmy sobie odpuścili, ale nie było wiadomo od kogo to paczka :-).

Do góry