reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Nie ma się co martwic dziewczyny nie pierwszy i nie ostatni raz nasze dzieciaczki się wywalą;-) moja mała sąsiadka 1,5roku walnęła o próg:szok: rozcięła czoło ostro ale obyło się bez szycia:tak:

reklama
My też przesyłamy życzenia i całuski dla Malagi :tak:

Muszę się Wam pochwalić, że mój synek całkiem ładnie sam zasypia w łóżeczku :-). Jak go kładę, to najpierw się zachwyca, czyli robi takie "yyyy" na wdechu, po jakimś czasie ten zachwyt przechodzi w rozdrażnienie, więc go wyjmuję, trzymam chwilę i znowu kładę. Czasem muszę go wyjmować kilka razy, ale w końcu zaczyna sobie szukać wygodnej pozycji i po chwili takiego wiercenia zasypia :tak:.

Hej

blueberry to fajnie, że Karol zaczął akceptować samotne zasypianie ;-)

A my dzisiaj znowu wylądowaliśmy u lekarza. Córcia zaczęła "rzęzić" wczoraj i obawiałam się powtórki z rozrywki, że przez weekend rozwinie się to na tyle, że wylądujemy ponownie w szpitalu. Mamy przepisane lekarstwa, dodatkowe inhalacje...ech, niech te choroby sobie w końcu od córci pójdą :-(

Jeszcze do tego ja czuję się jakoś nijako dzisiaj :eek:

Witam:-)
Malaguś wszystkiego najlepszego!!!!!! Sto lat, Sto lat.........
Agutku macie zakaz chorowania:angry:
blueberry gratuluje sukcesu zasypiania:tak::-)

u nas nic ciekawgo, małą zostawiam z tatą a ja idę odchamic się do kosmetyczki:-)

MALAGA STO LAT I DUŻO BUZIACZKÓW RÓWNIEZ OD NAS:-D

Agutek trzymajcie się i nie chorujcie, Toli zyczymy dużo zdrówka
Gratulacje dla Karolka:-D

a moja córeczka już się tak wspina na wszystkim że szok, o kanapę i łóżeczko i chyba rzeczywiscie nie bedzie raczkować tylko od razu łazić:crazy::rofl2:
a zębów jak nie ma tak nie ma, ale naszczęscie córeczka jest zdrowiutka i to najważniejsze:-)

aha jutro odbieram neostradke wiec od poniedziałku mam nadzieje juz bedzie internecik w pracy:-D

Witajcie :-)

ja jeszcze przesyłam buziole też Tristankowi, bo on też tak jak Piotruś kończył 8 miesięcy!!!!
Dołączam do życzeń dla Tristanka!!! :-)

blueberry - gratuluję sukcesu z zasypianiem Karolka :-)

Agutek - jak powiedziała któraś z dziewczyn - macie zakaz chorowania!! Choróbska precz od Tolusi i Agutka!! :-)

Piotruś zakatarzony, ale poza tym nic na szczęście nie dolega :tak: Kupiłam Fridę i odciągam katar, ale mały się przy tym tak łupi, że szok :szok:

Serdecznie dziękuję Wam za życzenia dziewczynki!!! Strasznie to miłe!!! :-)

reklama
kasia - zadroszczę Ci tego własnego biznesu :tak:

roksi - a Tobie tego relaksu u kosmetyczki :-D

Ja dziś cały dzień w pracy byłam.. Potem wzięłam Piotrusia na spacer, potem chwila zabawy, kąpiel i lulu.. I czekam na męża :-)

Co do upadków - Piotruś mi nie spadł, ale mało brakowało... Obok łóżka stało akurat krzesło, mały tak śmignął przy mnie (odwróciłam się na chwilę, po pieluchę) że lekko uderzył główką o to krzesło.. Gdyby go nie było, to pewnie by spadł..
I jeszcze jeden raz - siedziałam obok niego na wersalce.. tak się ładnie bawił.. Przechylił się jakoś do przodu tak, że poleciał z tej wersalki głową w dół.. złapałam go w ostatniej chwili :eek:

Do góry