reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mam nadzieję taką dziewczyny, że żadna poważna choroba się nie rozwinie i wszystkie zarazy pójdą sobie precz.

kasia u nas zębów też nadal brak :-D

reklama
buziaczki dla wszystkich ośmiomiesięczniaków :tak:
Agutku u nas też jeszcze zębów nie widać ale pani doktor powiedziała że wyżynają sie górne jedynki bo dziąsła już rozpulchnione :tak:
jutro wyjeżdżamy więc ide wreszcie spać :-p
pewnie przez jakich tydzień mnie nie będzie. Zdrówka dziołchy :-p:happy:

a ja dzisiaj pierwsza cos skrobne, bo jak stara babcia wstałam o 5:szok::szok::szok: jakis wirusik mi kompa zainfekował i szlak mnie trafia bo otwieraja mi sie jakies okienka a ja nie wiem co z tym zrobic, chyba mój m bedzie musiał to zobaczyc.
malaga fajnie jest miec swój biznesik, ale niestety nie wiem kiedy zaczne zarabiac tak dla siebie, wiec jak na razie bede bez wypłaty- tzn oddam na podatki:crazy::crazy:
no dobrze dziewczynki spadam sie kapać i szykować do pracy a wam życzę miłej sobotki

Dzień Dobry,

Agutku życzymy dużo zdrówka Toli i Tobie również:-),

Noc minęła, jak zwykle z pobudkami oraz przerwą na zabawę ok. godz 5.00:no::szok:

MY usypianie mamy opanowane, ale teraz uczymy sie spac w spiworku, bo fikacz z mojego Piotrusia jest satraszny:angry:

witam dziewczynki
malaga jeszcze odemnie najserdeczniejsze zyczonka:-)
justin milego wyjazdu;-)
Agutek zdroweczka dla Was
roksi my tez do 8 ale z 3 pobodkami w nocy (3 to juz nie jest zle;-))
Tristan pare dni temu po 2 kroczkach wywalil sie na samochodzik i od tego czasu boi sie chodzic:szok:
puszczala sie odwaznia ,az za odwaznie , a teraz jak nie trzyma sie obiema raczkami to sie nie ryszy :szok:
a jeszcze zlazi w wyrka naszego i wlazi , ale na glowe wiec uczymy go zeby najpierw nozki potem glowa ale narazie mu nei idzie:-D. glowa prowadzi:-D:-Dpewnie tez do pierwszego upadku;-). no nic musza sie te nasze dzieci poobstukiwac chyba zeby sie nauczyly ze tak sie tego nie robi:tak:

Hej :-).

Karolek całą noc przespał w łóżeczku, obudził się dopiero o 6-tej :tak:. A teraz znowu śpi.

A my z mężem byliśmy wczoraj na piwku i jakaś niewyraźna dzisiaj jestem ;-). Poza tym od wczoraj boli mnie szyja, bo mi się coś w kręgosłupie przestawiło :-(.

Agutku, jak tam sie Tola czuje dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej...

Witajcie:-)
ale pustki tutaj:szok:
u nas zmiana czasu za bardzo nie wpłyneła na Natalkę obudziła się 20minut wcześniej:-) gorzej wieczorem bo mała o 18 bedzie już miała odpływ:confused2:
my dzisiaj idziemy na chrzciny:tak: ale jakoś mi się nie chce:zawstydzona/y: mam lenia:zawstydzona/y:

A u nas młody wstał normalnie, o 6:00... tylko że starego czasu. Teraz jest 8, a on już śpi. Nie wiem jak wytrzyma do 19-tej :no:.

Teściowa uszyła Karolowi poszewkę z tasiemkami, które przywiązuje sie do szczebelków, żeby się nie odkrywał. Górny brzeg kołderki przywiązuje się do 4-tego szczebelka. A mojemu dziecku i tak się udało wyleźć spod kołdry i położyć się na niej w poprzek :tak:.

reklama
Witajcie :-)

Wczoraj wieczorem byliśmy z mężem w knajpie ze znajomymi :-) Z Piotrusiem została babcia :tak:
Bawiłam się świetnie :-D Synuś spał smacznie (uśpilśmy go przed wyjściem), nie dokuczał babci ;-):-)

blueberry - zdolnego masz synka :-) Piotrek też jak chce się wygrzebać spod kołderki, to nie ma siły, żeby tego nie zrobił :-D

Miłej niedzieli dziecwczyny :-)

Do góry