reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no dziewczynki ja dopiero wstałam:-D
wczoraj znajomi robili przyjątko takie małe dla znajomych poślubne, bo nie stać ich było na zrobienie wesela i oddaliśmy Wiktorię do moich rodziców i poszliśmy na imprezkę a że gościom sie znudziło o 2 w nocy siedzenie za stołem to pojechaliśmy na dyskoteke i jak ja sie tam wybawiłam:szok::-D:-Dbrakowało mi tego strasznie takiego wyrwania się, a że to jest dyskoteka naszej kumpeli to stwierdziliśmy że raz w miesiącu stawiamy sie u niej na parkiecie obowiązkowo. Dzisiaj tylko lekki kacyk mnie meczy i zdarte od przekszykiwania głośnej muzyki gardło,a dziecko jeszcze mam u rodziców więc na razie odpoczywam.

reklama
Witajcie :-)

U nas córcia dalej rzęzi, ale na szczęście pogorszenia nie ma :sorry:
Wczoraj mieliśmy w domku imprezkę - rodzice jedni i drudzy byli na obiadku, bo wyprawialiśmy imieniny mężowi - i mała absolutnie spać iść nie chciała. Była potem tak wymęczona, że zasnęła nam na noc już krótko po 18-tej. A tu przestawienie czasu. Obudziła się więc cała zadowolona i wyspana już o 5 rano (nowego czasu) i walczyłam z nią, żeby jeszcze troszkę pospała. W końcu zmogła się na trochę, ale tylko na trochę :baffled: Teraz wszystkie pory jedzenia się mieszają...ech trzeba jakoś porządek zaprowadzić. Tylko czy ona wytrzyma do wieczora :sorry:

Jutro znowu do roboty, ale pociesza mnie fakt, że czwartek i piątek wolny :-p

A od przyszłego tygodnia zapisałam się na pilates. Uwaga, będę ćwiczyć :szok::-p Wreszcie!:laugh2: Mam tylko nadzieję, że będę miała wystarczająco dużo zapału, by szybko nie zrezygnować, a do tego zajęcia są na 20.00 do 21.30, więc liczę na to, że tam nie zasnę :sorry::laugh2: No ale czas się wziąć za siebie...najwyższy czas :sorry:

Miłej niedzieli baby ;-):-p

Dzien Dobry Marcowkom:-)
my juz w domku i powowli przestawiamy sie na stary tryb zycia:-:)tak:Olivka przez pierwsze kilka dni po powrocie plakala przy kapieli i przed zasnieciem, nie wiem, czy z powodu zmiany otoczenia, czy tesknoty za babcia;-)
chyba nie ma szans, zebym nadrobila zaleglosci, wiec moze znajdzie sie ktos tak mily i opowie mi w skrocie, co dzialo sie u Marcowych Mam i Dzieci przez ostatnie dwa miesiace?:zawstydzona/y:
Olivcia skonczyla wczoraj 7 miesiecy:-)raczkuje juz i staje w lozeczku:-p
na poczatku wrzesnia bylysmy u polskiego pediatry i powiedziala, ze dziecko jest bardzo silne i...ze zaraz beda dolne jedynki
zebow do dzisiaj nie ma:rofl2:
mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wdrozyc z powrotem i pisac na biezaco, chociaz na poczatku grudnia znowu jedziemy do Polski na miesiac:-)

Spóźnione życzenia dla wszystkich siedmio i ośmio miesięcznych dzieciaczków.

Tigger wszystkiego naj dla córci. Cieszymy się, że już wróciłaś do Nas;-)

Witajcie,

Tigger fajnie Was widzieć na BB, oczywiście BUZIACZKI ogromne dla Olivii:-),

Kasiu fajnie sie bawiłaś, dziewczyny bierzmy z niej przykład i w tany:-D

A u nas Piotruś nasłuchał się o tym, że spimy godzinę dłużej i postanowił chyba zrobić psikusa rodzicom, bo spaliśmy ze dwie godziny krócej, obudził się o 4-tej i nie chciał juz zasnąć:crazy::szok::baffled:.

Miłego wieczorku, do jutra:happy:

hej dziewczęta. dawno się nie udzielałam ale nadążyć za tym pędzidełkiem to ciężka sprawa.
ale wczoraj dostalismy chodzik od cioci więc narazie próbujemy sie odpychac, no i korzystamy z opcji huśtania :-) ale mi siorka niespodziewanke zrobila a jutro mialam zamawiac na Allegro taki sam :-) tak więc mamy nową zabawkę

:-DPIOTRUŚ BUZIACZKI NA 7 M-C OD WIKTORYNKI:-D:-D
OLIVKA TOBIE PRZESYŁAMY SPÓŹNIONE BUZIORKI:-D:-D
Tigerr witaj spowrotem i często zaglądaj.

No dziewczynki zmykam do pracy instalować necik bo wczoraj odebrałam neostradkę:-D

Dzień dobry ....niewyspana jestem. Moje dziecko nie uwzględniło zmiany czasu :sorry2: Ale, ale...tylko 3 dni w pracy i znowu laba :-)

kasiu ślemy pozdrowionka dla Wikusi z okazji 7 miesięcy i dla was życzonka dużo miłości z okazji 1 rocznicy ślubu :-)

reklama
Piotrusiu, Olivcio, Wikusiu PRZESYŁAM BUZIACZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu dużo miłości i szczęścia!!!!!!

moja córcia obudziłam się o 5:szok: i wcale nie myslała spac dłużej:crazy: a wczoraj kapalismy ją o 18 bo zasypiała:szok:
małą męczą zęby mam nadzieje że już wyjdą:-( bo już drugi raz mi się sniło że się przebiły:happy:

Do góry