reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
kamilas - widziałam super filmiki na zamkniętym:-), powiedz proszę jak je dałaś YOUTUBE i wkleiłaś linka na forum??? z góry dziękuję

no własnie od nowego roku mają być takieg godziny i nic się nie da zrobić:no: trudno poszukam jakieś pół etatu:tak:
Całuski dla Zosi!!!!!!!!!!!!!

dzięki:zawstydzona/y:

coś mi się wydaje, że szybko znajdziesz, u nas przynajmniej co chwilę jest jakaś oferta dl asystentki - sadystki:-D

będziesz miała na 8 mc, zobaczysz:-)

Tak myślisz? Dziękuję za pocieszenie:tak:.

U mnie w rodzinie były podobne przypadki, że dzieciaczki nie spały nawet do roczku, mam nadzieję że mojego Piotrusia to nie dotyczy:baffled:, nawet ja budziłam się w nocy do 6m-cy, a byłam nieznośna:angry:, jak twierdzi mama.

Mrówka Z- słodkie pseudo dla Zosi:tak:

Ewelino, mój synek w nocy już nie je, a też się budzi. Dzisiaj się obudził koło północy i przez dobre kilkanaście minut się turlał po łóżku, a potem jeszcze kilkakrotnie go przykrywałam lub poprawiałam. A rano do pracy :-(. Myślałam nad śpiworkiem, ale Karol jest taki ruchliwy, że śpiworek by go ograniczał na pewno i jeszcze częściej by się budził.

Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich jubilatów :-)

Ewelino, mój synek w nocy już nie je, a też się budzi. Dzisiaj się obudził koło północy i przez dobre kilkanaście minut się turlał po łóżku, a potem jeszcze kilkakrotnie go przykrywałam lub poprawiałam. A rano do pracy :-(. Myślałam nad śpiworkiem, ale Karol jest taki ruchliwy, że śpiworek by go ograniczał na pewno i jeszcze częściej by się budził.
:-)

Masz racje, ale wierz mi ze maluszek sie przyzwyczai, mój Piotrus przed zasnieciem tez musi wykonac kilkanascie obrotów, nawet w spiworku:baffled:, ale mam pewnosc ze jest przykryty i nie zagladam do niego po kilkanascie razy.
Tez długo przymierzałam sie do spiworka, mozesz zaryzykowac, najwyzej stracisz ok. 50zł, bo tyle kosztuje.

reklama
U nas w nocy regularnie koło 2.30 jest ryk i nie wiadomo o co chodzi. Poł godziny walczyłam z nią, by nie wziąć jej na ręce tylko uśpić w łóżeczku głaskając ją to skubana spała jak nad nią stałam jak tylko się oddaliłam to od razu budziła się i znowu w ryk :eek: W końcu mąż uśpił ją na rękach ...

Do góry