reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku, co wchodzę na BB od razu widzę twój świąteczny suwaczek i zastanawiam się nad świetami:baffled:,
zawsze zostawialiśmy prezenty na ostatnia chwilę:sorry2:, ale w tym roku raczej trzeba rozsądnie do tego podejść i już zacząć przygotowania:tak:.

reklama
Dobry wieczór

Wlasnie przeczytałam, że jutro o 10:40 na TVP2 jest film, który oglądałyśmy w ciązy "W łonie matki" ale tym razem o ciązy bliźniaczej :tak:. Muszę się jutro sprężyc z zakupami żeby go spobie obejrzeć :-D:-D.

Ewelina ja co roku sobie obiecuję kupic wcześniej prezenty a i tak zwykle kupuje w ostatniej chwili :baffled:. Mam nadzieje, ze w tym roku choć częściowo uwinę się wcześniej bo jak juz tu wspominalam zamówie chyba kalendarze ze zdjeciem Mateusza dla dziadków a poza tym powtórzę pomysł z kubkiem, który kiedys dostał mąż a teraz dostana dziadkowie i ciocie. Wczoraj znalazłam na allegro aukcje i chyba tam zamówię:

FOTO KUBEK z nadrukiem bez MARGINESóW extra (264747134) - Aukcje internetowe Allegro

To firma z Częstochowy i może Roksi23 coś o niej wie...?

Dobry wieczór

Wlasnie przeczytałam, że jutro o 10:40 na TVP2 jest film, który oglądałyśmy w ciązy "W łonie matki" ale tym razem o ciązy bliźniaczej :tak:. Muszę się jutro sprężyc z zakupami żeby go spobie obejrzeć :-D:-D.

Ewelina ja co roku sobie obiecuję kupic wcześniej prezenty a i tak zwykle kupuje w ostatniej chwili :baffled:. Mam nadzieje, ze w tym roku choć częściowo uwinę się wcześniej bo jak juz tu wspominalam zamówie chyba kalendarze ze zdjeciem Mateusza dla dziadków a poza tym powtórzę pomysł z kubkiem, który kiedys dostał mąż a teraz dostana dziadkowie i ciocie. Wczoraj znalazłam na allegro aukcje i chyba tam zamówię:

FOTO KUBEK z nadrukiem bez MARGINESóW extra (264747134) - Aukcje internetowe Allegro

To firma z Częstochowy i może Roksi23 coś o niej wie...?
poszukam coś więcej;-) zdam relacje:tak:

Witajcie :-)

Zgadnijcie co się dzisiaj w nocy wydarzyło?

O 3.45 moje dziecko znowu obudziło się z płaczem i znowu z nami spało :crazy: Ech, nie mam siły na to by z nią walczyć i zaczęłam się poddawać. Za ciężko mi ją nosić na rękach i to stąd :baffled:

U nas objawy pierwszego śniegu....leży coś białego na ziemi :szok: Ale pewnie za godzinę nic już z tego nie będzie :-D Jeśli tylko nie zacznie padać to idę pomaszerować troszkę z córencją.

Uciekam na śniadanko i szykować się na marszrutę.
Miłej soboty :-)

Witam:-)
u nas mega biało:szok: dużo sniegu ale temperatura na + także ciapka się zrobi:-(
uciekam sprzątakć i na spacewrek z córcią:tak:

reklama
Do góry