reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja w pantofelkach wiosennie:tak: ale Natalka jeszcze ubrana na zimowo bo w cieniu chłodno:tak: ale śpiworka z wózka juz się pozbyłam:tak:
widziałam wczoraj w 5-10-15 fajne kurteczki wiosenne ale były bardzo cienkie podszewka i materiał więc jeszcze sie wstrzymałam z kupnem:tak: w sumie to dopiero pierwszy tak ciepły dzień:tak: dzieciaki na placu zabaw jeszcze na zimowo:tak: jednio dziecko było w kombinezonie całym:szok: chyba tyłek mu się gotował:szok:

reklama
Ja ostatnio rozglądałam się za kurtką na wiosnę dla młodej i ceny mnie powaliły...ponad stówę za taki skrawek materiału? :eek:

ja patrze za kombinezonem dwuczęściowym ale bardzo cienkim, tak że jak bedzie jeszcze chłodno to jej założe spodnie, a później to sama kurteczka bedzie używana, tylko takiego jak sobie wymyśliłam to nigdzie nie moge znaleźć, bo wszystkie takie grube jak na zime......
my po obiedzie babcinym nażarci jak świnki i teraz leniu****emy......

Ja ostatnio rozglądałam się za kurtką na wiosnę dla młodej i ceny mnie powaliły...ponad stówę za taki skrawek materiału? :eek:
w 5-10-15 były po 49zł:tak: ale chyba Natalka w 86 nie wejdzie :no: tzn wejdzie ale będzie tak na styk:baffled: chyba kupie 92 ładniejsze są te z mniejszej rozmiarówki:tak:

upiekłam babkę:tak: mąż położył się mała w łóżeczku a mi się nudziło:sorry2:

ja chciałam pudding dzisiaj zrobić, ale mąż nie chciał...a za mną tak chodzi ostatnio ochota na coś słodkiego, że masakra :szok:

chyba wkrótce skuszę się na coś i albo upiekę albo kupię...na razie wyjadam młodej chrupaczki :-D

Moja córcia już padła:tak: mało spała na spacerze weszliśmy na obiad a malutka spała w wózku tylko 30minut i jakaś babka głośno sie zaśmiała i mała sie obudziła:angry:

Moja córcia już padła:tak: mało spała na spacerze weszliśmy na obiad a malutka spała w wózku tylko 30minut i jakaś babka głośno sie zaśmiała i mała sie obudziła:angry:

a jak się park prezentował?

ja lubię 5 - 10 - 15 bo jest tani choc niezbyt dobry gatunkowo;-)
Zosię też dziś ubrałam jeszcze w zimową kurtkę bo to zdradliwe słoneczko ale półbutki już w użyciu:-)

mój ostatni post był chyba za długi:-D i przeoczyłyście moje pytanie - na jakim dziale szukac w hipermarketach ciasta francuskiego?

reklama
madzikm o tym samym ostatnio myslalam...tez nie wiem gdzie szukac :-D
wiem tylko o tym mrozonym, ale o takim zwyklym to tez nie wiem :-p

Do góry