reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
zabieram sie za pakowanie, jeszcze ostatnie pranie, prasowanie, wieczorem zakupy:tak: a jutro do fryzjera, musze dobrze na zdjeciach wygladac:-D

co porabiacie?
a ja właśnie zamówiłam sobie butki na allegro:tak: znalazłam buty o 170zł tańsze niż w sklepie:szok: przymierzyłam pasowały, napisy na wkładce się zgadzały więc teraz sobie kupiłam:-p
ostatnio kupiłam na allegro ''Język Dwulatka" do dziś nie mam książki ani kasy:angry: minął już miesiąc a gościu ma zawieszone konto:angry: pisał już 3 razy że zrobi mi przelew i nic:angry: nie jest to jakaś bajońska suma bo 17zł ale czuje się oszukana:angry:

jestem zwolennikiem paczek pobraniowych zdecydowanie:tak:

spadam laski do pracy:tak: jutro mam wolne ale i tak u nas pogoda kijowa, wieje jak diabli:baffled:

Ostatnia edycja:
zabieram sie za pakowanie, jeszcze ostatnie pranie, prasowanie, wieczorem zakupy:tak: a jutro do fryzjera, musze dobrze na zdjeciach wygladac:-D

co porabiacie?

ja byłam rano na zakupach, też przedwyjazdowych:tak:

kupiłam pelerynę przeciwdeszczową dla Mrówki Z za 4 zł:szok:, mężowi kąpielówki, bluzę i takie tam.

potem ugotowałm zupę, poczytałam chwilę a teraz odpoczywam:-)

no to WITAM oficjalnie:-)

Informuję, że pogoda na południu uległa zmianie - z ogromnych upałów zrobiło się chłodniej ale słonecznie, burze prawie codziennie.

pooka i blueberry na odwyku, ale wygłodniałe wrócą:-D

malaga- współczuję:-(

ewelina ja też lubię miec ładne włosy do wakacyjnych fotek ale nigdy sie to nie udaje:-Dnie zabieram suszarki i nie modeluję na wczasach - włosy odpoczywają a ja mam nieład artystyczny:-D

Jak ktoś ma niesforne włosy, które się kręcą same i sa jak pierze to polecam serum wygładzające z JOANNA. Zamówiłam os tego sprzedawcy co blueberry link wklejała kiedyś.

roksi ty to jesteś estetka i wszystko musisz mieć na tip top, czy nie tak?;-)

apropo's książek - czytam teraz "Księżycowa klatka" - wciąga jak diabli, bardzo ciekawa:tak:
poluję też na "Zakochane kobiety".

Poplamiłam spódnicę za 100 zł farbą i mam ochotę się udusić:crazy:

madzik, ja mam długie włosy i dobrze przystrzyzone układaja się same, wystarczy rozczesać i pozwolic im wyschnąc bez suszarki:tak:

a roksi, to taka nasza pedantka:-D

ja na allegro zawsze kupuję i wpłacam na konto, bo wtedy taniej jest, na razie się nie nacięłam;-)

Madzikm a nie da się jakoś zamaskować spódniczki:confused: może coś naszyć:confused:
Ewelina ja pierwszy raz się tak nacięłam dobrze że kwota mała:tak:

Madzikm polecasz książkę więc po pracy odwiedzę empik:sorry2:

reklama
Do góry