reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Sandi bidulo:-( musiała byc niezła ekstrakcja jak dostałaś antybiotyk:szok:
elahar u nas tak masakrycznie lało że już po upalnym dniu:baffled:
madzikm ja to muszę pilnować te moje szalone koleżanki:-D

uciekam się powolutku szykować:-) buziaki i Dobranoc:tak:

reklama
o kurcze naprawdę mam wrażenie że piszę do siebie samej:szok:
a tak w ogóle to witam:-)
jestem ledwo żywa:zawstydzona/y: wróciłam o 3 :szok: moja córcia o 7 zameldowała się u nas w sypialni:baffled:

cześć:-(

u nas pada:no::wściekła/y::szok::crazy::angry:, a Piotrek dostał takiego powera, że nie można go opanować:szok:, chyba cieszy się z tego, że ma tatusia non stop:tak:,

mam nadzieje, że to jednodniowe załamanie pogody:baffled:

roksi, obejrzymy niedługo w telewizji "Dziewczyny w wielkim mieście" o zyciu klubowym, czy byłyście grzeczne:-D:-D:-D

trzymajcie się ;-)

o kurcze naprawdę mam wrażenie że piszę do siebie samej:szok:
a tak w ogóle to witam:-)
jestem ledwo żywa:zawstydzona/y: wróciłam o 3 :szok: moja córcia o 7 zameldowała się u nas w sypialni:baffled:

Witam
Ja ostatnio mam mocno ograniczony dostęp do kompa bo m pracuje. czasami tylko zdąże zajrzeć żeby poczytać. Ale już niedługo się to zmieni.
Poza tym z Magdą siedzimy głównie na dworze bo u nas pogoda jest ładna. Nawet jak zapowiadają deszcz to jakoś bokiem przechodzi.

Nas teraz Madzia budzi po 8 bo trochę później zasypia.

Sandi szybkiego powrotu do formy.

Witajcie! U nas pogoda deszczowa. Z wycieczki nici. Mały dziś zaspał:-p obudził nas po 6 i mąż ledwie do pracy zdążył:rofl2:.
Teraz biega marudny po domku. Ma teraz okres piszczenia, doprowadza nas do szału, co mu się nie podoba czy się uderzy od razu jest pisk. Aż bębenki pękają.
A cały dzień na wszystkich woła baba nawet na psa:-D

Kuku ;-)
My kończymy urlopowanie...tzn. tutaj w Łebie, jutro rano wyjeżdżamy, ale mamy jeszcze tydzień urlopu :-)
Jak wrócę do domku to więcej opiszę ;-) pozdrawiam!

Witajcie

Uuuuuu jakie tu pustki i bez problemu można nadążyc z czytaniem zaległości. Widać, że najaktywniesze na urlopach :tak:.

Roksi to co narozrabiałaś, że sie czerwienisz :-)??

Agutek jakos szybko ten Wasz pobyt przelecial:szok:.

Pogoda u mnie sie sie schrzanila ale ma to tez plus - Mateusz jest śpiacy i daje nam pospac. Tzn. raz dal - dzis do 8 (z przerwa od 5 do 5:30).

reklama
Do góry