reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-) oo faktycznie widac ,ze pogoda musiala sie poprawic bo na forum jakos tak "pusciej":rofl2:

witam rowniez nowa marcoweczke Aleksandre :-) napisz cos wiecej o sobie;-)jak mozesz oczywiscie;-)

Roksi - piekny narozniczek :tak:

Ewela - czekamy na fotki "new image":tak::-D;-)

moja Niunia ostatnio tez pieknie usypia sama :-)(tfu-tfu) ;-)dzisiaj nawet mleka nie zdarzylam zrobic :szok: polozylam ja w salonie powiedzialam ,zeby poczekala mama mleczko zrobi i polozy ja lulu - wracam ,a ona juz spi :szok: pampka tez na spiku jej zalozylam :szok:i ani drgnela :szok: ...a wionsa nastraja mnie na zmiane mieszkania :szok::rofl2: cos mi sie ostatnio "urodzilo" ,ze fajnie bylo by sie przeprowadzic do domku i koniecznie zeby byl ogrodek :tak::szok: i kupilabym hustawke Malej i pisakownice itp:szok::rofl2: tylko jeszcze nie wspomnialam o moich przemysleniach mezowi :rofl2::laugh2:

reklama
blu - uuu ;-) to owocnych staranek zycze :tak:;-)

Soppana - oby to nic groznego nie bylo :-)

Ewela - oo to Maly "agresywny" sie robi ;-):-D:-D

aaa i Miloku jesli zagladasz to chcialam Ci powiedziec ,ze mieszkasz calkiem niedaleko mnie :-D ostatnio w drodze do oceanarium mijalismy Twoje miasteczko:tak: nawet nie wiedzialam ,ze to tak blisko :szok::-D

Witam po pracy w której już nie powinnam być:baffled: kurcze już bym mogła odpoczywać;-)

Ewelina niezłego masz wojownika:tak:
Sandi a pewnie m powiesz na końcu;-)

jutro przyjedzie moja mam na pomoc z oknami:tak:

dzień dobry:-)

ale noc:szok:, mogłabym się przyzwyczaić:tak: i mówię tu o śnie Piotrka:eek:, nic więcej nie powiem bo zapeszę:baffled:

Roksi, jak nie czujesz sie na siłach, to lepiej odpuść, przeciez cię nie zmuszą:crazy:, a tak na boku, to mam nadzieję że nie robisz tego tylko dla idei:confused2:;-)

Sandi, powodzenia w realizacji planów mieszkaniowych:tak:,

miłego dnia:-)

Cześć :-)

Dostałam pocztą wezwanie na bilans :szok:. Pójdę w przyszłym tygodniu :-p. Czekałam aż zadzwonią, tylko zapomniałam, że zlikwidowaliśmy telefon stacjonarny jakiś czas temu :-D.

Soppana, jak tam Ignaś się czuje?

Sandi, dzięki :-). Ale do staranek jeszcze troszkę - pewnie w lipcu lub sierpniu zaczniemy.

reklama
Witam w ten letni dzień :tak: u nas lato!!!
soppana, jak Ignaś?
Ewelina, :-) nic nie pisze więcej coby nie zapeszyć
roksi, ech :-(
blue, no to byś czekała .... ;-) teraz cię kosztami za znaczek jeszcze obciążą ;-)

Do góry