reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-)

blue a ty chorowalas juz na toxo czy nie? bo jesli nie to troche wczesnie na badanie bo jeszcze mozesz sie zarazic do czasu staran i bedziesz musiala na nowo robic badania :sorry2:

ja dzisiaj oddawalam krew na morfologie, OB i mocz :dry:

reklama
blue a ty chorowalas juz na toxo czy nie? bo jesli nie to troche wczesnie na badanie bo jeszcze mozesz sie zarazic do czasu staran i bedziesz musiala na nowo robic badania :sorry2:
Mam za darmo, więc luz... najwyżej zrobię jeszcze raz. A czy chorowałam to nie wiem, to się chyba przechodzi bezobjawowo. Wyjdzie na badaniu.

Jak za darmo to co innego... ja muszę płacić 69zł dlatego czekam z robieniem badania do końca.
A przed pierwszą ciążą miałam wyniki negatywne, nie wiem jak teraz.

blu - uuu ;-) to owocnych staranek zycze :tak:;-)

Soppana - oby to nic groznego nie bylo :-)

Ewela - oo to Maly "agresywny" sie robi ;-):-D:-D

aaa i Miloku jesli zagladasz to chcialam Ci powiedziec ,ze mieszkasz calkiem niedaleko mnie :-D ostatnio w drodze do oceanarium mijalismy Twoje miasteczko:tak: nawet nie wiedzialam ,ze to tak blisko :szok::-D

pewnie ,ze zaladam ale mlody zalal mi klawiature herbata i musze pisac na tej on-screen a to zajmuje duzo czasu...
sandi czemu do mnie nie zajechalas ???
moze spykniemy si ena jakas kawusie :)))

dziewczyny unas wszyscy zdrowi i zabiegani
wczoraj mialam 2 zabieg u kosmetyczki
a jutro bedzie 3 narzie widze tylko ,z skora jedrniejsza ,ale nic pozatym
ale mam nadzije ze bedzi elepiej
nie bede odpisywac bo mnie wkurza takie pisanie , szczegolnie jak ma sie tylko 2 minuty
tak wiec podczytuje i jestem ,ale nie pisze dopuki klawiatura nowa nie przyjdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
buziolki

A robisz też chlamydię i te inne?

Mam w planach toxoplazmozę, cytomegalię, we wtorek będę rozmawiać z ginem o chlamydii, czy on może pobrać wymaz, bo ponoć z krwi nie jest takie wiarygodne jak z wymazu i co on w ogóle o tym sądzi. Myślę jeszcze o PC antykardiolipidowych ale to kolejne 70zł bodajże :baffled: Jak policzyłam to dobre ponad 200zł na badania wydam :baffled: Różyczkę chyba odpuszczę, bo wszyscy mówią, że ten rocznik już szczepili. I chyba to wszystko....nic mi więcej do głowy nie przychodzi.

a my dziś rano poszłyśmy kupić babci prezent urodzinowy:tak: później byłyśmy na bilansie:tak: teraz młoda śpi a ja idę wywiesić pranko:tak:

Ewelina pracuje jeszcze bo mieszkam z ludźmi w jednej klatce:tak: nie chce palić mostów za sobą:no: pewnie gdybyśmy się nie widywali często to dałabym zwolnienie i tyle by mnie widzieli:tak:

Mam w planach toxoplazmozę, cytomegalię, we wtorek będę rozmawiać z ginem o chlamydii, czy on może pobrać wymaz, bo ponoć z krwi nie jest takie wiarygodne jak z wymazu i co on w ogóle o tym sądzi.
No mnie właśnie gin zalecił zrobić wymaz na chlamydię, mycoplasmę i ureoplasmę. Ale nie będę robić u niego, bo nie mam tego w abonamencie, a tam sama chlamydia kosztuje 176 zł :szok:. Znalazłam w innym laboratorium za 53 zł.

reklama
Do góry