reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek powiedzieli, że nie wiedzą z czego opuchlizna. Oko ok. Wydaje mi się, że coś go musiało ugryźć w nocy. Na policzku obok też jest ślad po ugryzieniu. Może to to samo.

Ewelina no to trzymam kciuki za kolejne noce:). Antybiotyk odstawiony. Na razie nic nie mamy w zamian bo musi zupełnie minąć reakcja alergiczna. Jutro idziemy na kontrole. Zobaczymy co dalej.

Wiecie co.. Michał jest mega-marudny.( może to zęby jeszcze na dokładkę, Wojtek zębow jakoś strasznie nie przeżywał więc nie mam porówniania )Nie pomaga noszenie na rękach,tulenie, lulanie w wózeczku, zabawianie. Troche smoczek. Za to rewelacyjne efekty dają... TEletubisie.

Ja nie wiem jak ja Wojtka byłam w stanie wychowywać bez smoczka i Teletubisiów i bez butelki. Teraz sobie życia bez smoczka i Teletubisiów życia nie wyobrażam.

reklama
Cały dzień na dworze od 9.15 do 19.00 :-D Młoda opalona. Nalatała się a i tak ciągle ma mnóstwo energii by nie spać tylko buszować po kąpieli :sorry: Dostała od dziadków piaskownicę i zjeżdżalnie, my kupiliśmy w Biedronce taczkę z kompletem do piaskownicy i było istne szaleństwo :-)

soppana mam nadzieję, że faktycznie córcia się urodzi, super!:-)

hejka!

kaskadadobrze, że masz pomysł na Michałka:sorry2:

soppanaparka - fajowo:-)

agutekZosia też uwielbia taczki:-D z tego co wiem to babcia przepłaciła bo dała 49 zł, ponoć tańsze w Biedronce?
Zosia nie jest taką kaskaderką;-) kąpiemy się przed 19 a zaraz po bajce lulu:tak: szybkie i samodzielne, z tym, że mała wędrówka w nocy do nas:confused:

Dzień dobry
ja już kobieta pracująca, zastanawiam się tylko czy warto, ale mniejsza z tym...:baffled:

madzikm w Biedronce cały zestaw za 29,99zł :happy: Do tego w Netto też były piaskownice i zjeżdżalnie.

Witam:tak:
wysłałam męża z misją do biedronki;-) ale u nas jest ich kilka ale mamy podejrzenie że w jednej mogą być zabawki:tak:
jedziemy z młodą na zakupy;-) w jedną stronę m nas podwiezie a z powrotem będzie atrakcja bo pojedziemy tramwajem przez pół Częstochowy:tak:

aha zapomniałam powiedzieć że wczoraj nie byłam w pracy:sorry: w czwartek popołudniu wpadnę pokazać dziewczynie jak zrobić sprawozdanie;-)

Pietrek chory:angry:,
nie spałam przez pół nocy, bo musiałam go trzymać na kolankach, bo inaczej wył, jak obdzierany ze skóry:szok::wściekła/y:
po południu idziemy do lekarza, niech cos zaradzi, bo mielismy w planach weekend u babci:-(, mam też mszę za tatę:-(, a zostaniemy w domu:-:)-:)-(

kaskada, teletubisie doprowadziły mnie do łez, mój już nie uznaje telewizji :confused2:
Ewela, co Piotrusiowi jest? Mój dziś w nocy też się obudził o 2 i nie mógł spać do 4 ale u niego to katar mu przeszkadza:-(
blue, piaskownica jest fajna, mamy u jednych i drugich dziadków; jak dasz radę to inwestuj w drewnianą bo stabilna jest a jak plastikowa to tylko smoby (my mamy motylka) inne się gną :crazy:

reklama
Do góry