reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Wróciłyśmy:tak:
ale jestem zadowolona kupiłam sukienkę i klapki na lato:tak: a niunia ma strój kąpielowy taki dwuczęściowy:-D
Ewelina spróbuj fridy najpierw troszkę soli morskiej do noska by rozpuścić gilki i fridą wyciągnąć:tak: moja tak nie cierpi fridy że aż sama nauczyła się nos wydmuchiwać;-)

blu ja mam taką zwykłą piaskownicę muszelkę w przyszłym roku pomyślę o jakiejś drewnianej:tak: muszę na długi weekend uzypełnić ją piachem w tamtym roku kupiłam specjalny piasek dla dzieci chyba w Obi:tak:

A próbowałaś go "odfridować"?

non stop to robię:eek:, mały się rzuca, ale dmuchac nie chce:no:

ale teraz juz od godziny spi i jest ok:tak:, nadrabia nocne zaległości:baffled:

my mamy piaskownicę na balkonie i w ogóle jej mały nie uzywa:no:, on woli z dziecmi, zreszta ostatnio to w ogóle sie nie bawi w piasku, tylko biega np, z autkami na sznurkach:-D, chłopaki wymieniaja się między soba i jest fajnie, bo każdy ma nowe autko:-D

Ewelina moja smarka buzią :-p jak się jej mówi, że ma nos wydmuchać to autentycznie dmucha buzią :-D

moja lubi piaskownicę ale jeszcze bardziej zjeżdżalnię
wczoraj prawie cały dzień non stop na zjeżdżalni, ja bym w głowę dostała
zjeżdzanie na nogach, brzuchu głową w dół, szok dosłownie :-D

reklama
Do góry