reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej
u nas też deszcz:baffled:\
znów poszłam spać po 2:baffled: ale dzisiaj już wpakowuje ubrania do szafy i powoli kończymy:tak: myślę że jutro będę miała już czyściutko w całym mieszkanku:tak:
tylko jeszcze muszę dokupić żyrandol, lampeczki nocne i takie duperelki:tak:

roksi a co ze starymi meblami? chyba stare jeszcze takie nie były nie?
my to właśnie zawsze mamy problem co zrobić z rzeczą, która nie jest nam już potrzebna, a meble to ciężko właśnie gdzieś zawsze podziać :rolleyes2:

hej :-)ja juz sie melduje z Pl:-)wszystko spoko ,u dentysty bylam wrrr;-)i jeszcze jutro musze isc:sorry2:wybieram sie dzisiaj z coreczka to family parku:happy2:pogoda dzis u nas masakryczna:dry:

w miare mozliwosci postaram sie jak najczesciej zagladac;-),a jak nie to do uslyszonka za 2tyg;-)

reklama
Do góry