reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja moja się nie posikuje:tak: dziś poszła zrobić siku przed założeniem pampka na noc więc sprawdzę rano czy sika w nocy czy nie:tak: ale i tak za nim położę ją bez pampka to kupę podkład:tak:
duszno jest:confused2: czeka mnie kiepska noc przy tej pogodzie:baffled:

wogole musze Wam cos powiedziec moja cora uwielbia gumy :tak: takie zwykle "orbit"-na przyklad-mietowe :szok: i normalnie codziennie robi dzikie awantury jak nie dostanie gumy :szok: dzisiaj musialam specjalnie isc z nia do sklepu i jej kupic :szok: po czym pozula troszke i wyplula ,teraz znow "jej sie zachcialo" gumy dalam jej i mowie teraz nie zuj bo na jutro ci nie starczy ,a ona do mnie "nie tylko ogodam" :szok: i schowala je spowrotem do opakowania normalnie boi sie ,ze jutro nie bedzie miala :szok::szok::szok: ,a to wszystko pewnie przez meza :sorry:ktory gdziekolwiek sie "porusza" musi miec gume i koniec i tak sie napatrzyla i teraz robi sie to samo :szok::szok::szok:

ej to ja chciałam fotki od Ciebie:-p

mnie wkurza, że muszę zmienić wannę na prysznic by mieć odrobinę więcej miejsca..ale przez to nie będę mogła mieć linek na pranie, a nie znoszę stojących w pokoju suszarek :dry: ale nie mam wyjścia, bo miejsca na spuszczane linki w łazience nie będzie :no:
a narożna nie byłaby bardziej ustawna:confused:
ja mam grzejnik drabinkowy więc jak grzeją pranie schnie szybko latem na balkon wywalam suszarkę ale tez mnie wkurza :baffled: linki mam ale m na swój wzrost je zamontował i muszę pranie z krzesełka wieszać:sorry:

reklama
Fredzik, to sobie odpoczęłaś, skoro maluch się kimnął;-), a jak było z wieczornym zasypianiem, nie miał kłopotu:confused2:

Agutek, ja mam malutką łazienkę, ale chyba ustawną, bo w kawdracie i wszystko ładnie pasuje, mam kabinę, pralkę dwa słupki szafek i umywalkę,no i kosz na bieliznę:tak:

Sandi, dobrze że mała tylko zuje, a nie łyka tej gumy:szok::-D

Do góry