reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja ostatnio kupiłam euphoria calvin klein 100ml za 200zł:tak: od pana który sprzedaje perfumy u koleżanki w szpitalu:tak: na 100% orginał bo zachowałam stare opakowanie po strych które kupiłam w sephora 30ml za 190zł:baffled:
Sandi jak tylko m przyłapie na gg to zaraz wstawię ci link:tak: wiem że chce Kenzo i porównywał w perfumerii i wszystko sie zgadzało:tak: sprzedawca ma fajne zdjęcia dokładnie każdy szczegół widać:tak:

reklama
ck mam :tak: escade i J Lo :tak: teraz bym chciala hmm w sumie sama nie wiem moze D&G:confused: light blue...moze cos podsuniecie?

Roksi - ok to czekam :rofl2:

Agatulka - obys szybko prace znalazla :tak: ...a wczesniej sprzatalas gdzies nie? dobrze pamietam? co sie stalo z ta praca? jesli mozna wiedziec oczywiscie ;-)

Agatulka - obys szybko prace znalazla :tak: ...a wczesniej sprzatalas gdzies nie? dobrze pamietam? co sie stalo z ta praca? jesli mozna wiedziec oczywiscie ;-)

tak sprzatałam fitnes club ale nie chcieli dac umowy i potem znalazłam 2 pracę w sklepiku/bufeciku szkolnym i do chyba 2 tyg stycznia jeszcze ciągnełam 2 prace potem mały trafił do szpitala i nie dało rady ciagnąć i teraz nie mma dokumentu że mam wprawę w sprzataniu hehehhe
praca w sklepiku była do połowy lipca i do pażdziernika wolne wiec choć do pażdziernika chce coś znaleśc jak trafie solidna prace to zostawię a jak nei to choć coś przejściowego bo żle tam az tak nei bylo tylko zmienie warunki bo w kązdy weekend nei bede pracowac

a co tam u Ciebie i u was marcowe mamusie :)))

reklama
Sandi, ja uzywam zimą Alien ThieryMougler (bo taki cięzki jest,ale superowy);-), a latem Code Armaniego:-), miałam tez D&G Blue "cos tam" bardzo lekki, cytrusowy,

Roksi, a ten sprzedawca ma tez dobre ceny wg innych,sprawdzałaś już? bo jeżeli tak to zachowam go sobie na "zas potem"

Do góry