reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

nio wiec nadszedl ten dzien
ide do szkoly
mam pietra bo nie wiem jak to tam bedzie na angielskiej uczelni
jak mnie ludzie przyjma i wogule
od rana boli mnie brzuch
i zaraz musze leciec
zajecia mam do 22
kurcze, jak ja tyle wytrzymam, odwyklam juz od siedzenia w lawce hehehhe
milego dnia :)))

reklama
heheh dziewczyny ale beka
pierwszy dzien i juz pierwsze zajecia odwolane hehehhehe
to pewne dlatego tak dlugo ,zeby mogli odwolywac heheheheh
blu zarzadzanei zasobami ludzkimi
chcialam cos innego ,ale okazalo sie za duzo zajec i nie moglabym pogodzic szkoly i dzieci.
po piewszych paru chwilach z moja grupa wcale jej nie lubie . jest kilku polakow ,ale to akurat nei dziala na plus , bo to osoby za ktorymi nie przepadam .
zaobaczymy jak pujdzi edalej
narazi jestem zniechecona i juz szukam wymowki na wagary hehehheheh

tralala:-)
wróciłam z zakupów dla mnie takich poporodowych;-) jejku jak fajnie wejść do dwóch sklepów i kupić wszystko co się miało w planach:tak: już pisałam że mam defekt mózgu i nic mi się nie podoba zakupy to męczarnia dla mnie:crazy: i jeszcze taka małpa jestem że muszę najpierw przyczaić na allegro czy oby nie wyszło taniej z przesyłką:tak:

moja córa dalej się posikuje nie za każdym razem ale widzę że jak jest czymś bardzo zajęta to nie ma czasu:confused2: na spacerku ładnie woła zawsze sucho:tak:

cześć:-)

dzis było u mnie lepiej, dzień szybko minął:tak:
maluch się łasi, chyba jednak tęskni za mami;-), choć nie mówi nic na mój temat, nie wspomina, nie płacze:no:

właśnie je kolację i idziemy do kąpileli:-)

reklama
mój synuś własnie leży i zasypia, a jak tylko zaśnie to ja idę sobie poczytać, mam super książkę. A właśnie założył ktoś w końcu ten wątek o książkach do poczytanka?
roksi mój też często posikuje, własnie najczęściej gdy się bawi i jak nie przyuważę, że biega bo chce mu się siku to sam nie pójdzie. A ostatniej nocy posikał dwa podkłady i ręczniki, a także prześcieradło...

Ostatnia edycja:
Do góry