reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
zostawiałam dziś dziewczyny z mamą i poszłam na zakupy:-) normalnie aż odżyłam gdy wyszłam z domu:tak: przeciorałam się ostro po galerii wróciłam i nawet nie czuje zmęczenia po za bolącymi nogami;-)
N nie spała i w sumie to na zmęczoną nie wygląda:eek: zobaczymy jak będzie wieczorem:confused2:

Blu tzn Fela :-D:-D:-D kochany m:-D

Roksi czyli dzień Matki był to zawsze pomaga :)))

mi o godzinę pużniej szkolenie przesuneli uff jak miło
a teraz 2 dni byczenia sie oby maluchy dokurowały się by na te 2 dni spokojnie można zaprowadzić do placówek

reklama
Cześć Dziewczynki,,,,

Blu no przezwisko masz super "Fela" Boskie :-D:-D:-D

Roksi ależ miałas dobrze, należało ci się taki samotny wypad

Jeśli chodzi o spanie w dzień to moja Wiktoria od 4 dni jak śpi w dzień to później idzie spac o 22-23:szok::szok: więc chyba wole żeby już nie spała
Wczoraj byliśmy u rodziców moich na obiedzie, jutro jedziemy do teściów, bo ja cały czas chora (już mi przechodzi) na antybiotyku i co się rozumie na zwolnieniu, więc zaległosci rodzinne trzeba nadrobić:-pto tak po krótce strszeczenie....
ale jutro wieczorem wypadzik ze znajomymi z pracy na piwko (przy antybiotyku troche nie bardzo, ale 1 nie zaszkodzi;-)) więc pewnie do was wpadne tylko na chwilkę

hej

mały ogląda Pokojo, więc mam chwilę na kompa:tak:

Blue teraz zostaniesz u nas juz Felą:-p miło się zrobiło - to takie słodkie jak małżonkowie mają swoje "przezwiska":rolleyes:

Roksi a co upolowałaś ciekawego:-D

Sandi coś cię długo nie było:confused2:

Agatulka, a co cię tak dalego wygnało:confused2::szok:

Kasia, pewnie że nie zaszkodzi, antybiotyku nie wolno bezpośrednio popić alkoholem;-) udanej imprezki :tak:

Magda nie wiedziałam że jesteś po rozwodzie:no:

Pokojo sie skończyło i mały juz chce na laptopa:crazy:

hej

mały ogląda Pokojo, więc mam chwilę na kompa:tak:

Blue teraz zostaniesz u nas juz Felą:-p miło się zrobiło - to takie słodkie jak małżonkowie mają swoje "przezwiska":rolleyes:

Roksi a co upolowałaś ciekawego:-D

Sandi coś cię długo nie było:confused2:

Agatulka, a co cię tak dalego wygnało:confused2::szok:

Kasia, pewnie że nie zaszkodzi, antybiotyku nie wolno bezpośrednio popić alkoholem;-) udanej imprezki :tak:

Magda nie wiedziałam że jesteś po rozwodzie:no:

Pokojo sie skończyło i mały juz chce na laptopa:crazy:

wyemigrowało bo męża ojciec tu mieszka był wdowcem ale się ożenił i tu czyli do Krakowa sie przeprwadził mąż mieszkał tu do dorosłości potem na wakacje pojechał do Gdańska i tak sie poznaliśmy a teraz całą Polske przejechaliśmy bo dostaliśmy od jego rodziny mieszkanko
i całą nasza historia hehehe

to jednym słowem dziecko cie wygnało moje dziś nawet grzeczne i staram sie ich oswajać z bawieniem w SWOIM pokoju bo się uparły by tu cały dzień siedziec a tam cały pokój zabawek "tęskni "

Kasia takie jedno małe może nie zaszkodzi

hej kobitki
chora jestem i sily nie mam
wczoraj zmoklam na spacerku i dzisija leze juz plackeim
roksi jak tam zasypiania malej ??
u nas przed spaniem maraton golasow mielismy
jeden i drugi ganiali po domu z golymi siurakami ale sie z nich usmiala heheheh
obsikali mi podloge , tzn gabis a tristan biegl na kibelek i troche tez mu pocieklo heheheh

uciekam kochane bo z nocha mi leci i nic nei widze
milego wieczorku

melduje że zasnęła ale grasowała w pokoju:crazy: może nie tak długo jak wczoraj

Ewelina a troszkę ubrań ale to na górę bo dół mam nadal duży:-p spodnie sprzed ciąży zatrzymują się w połowie ud:sorry:

idę mam randkę z żelazkiem:confused2:

reklama
Do góry