reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam
Dziewczyny jeszcze śpią:szok:
dziś położna i idziemy na wizytę do pediatry

kurcze od przyjazdu ze szpitala zszedł mi tylko kilogram:confused2: za 2 tygodnie mamy chrzciny u znajomych przymierzałam sukienkę w której planowałam iść i klops straszny:confused2: wyglądam jak szynka ściśnięta sznurkami:zawstydzona/y::sorry::zawstydzona/y::sorry: a wszędzie czytam że karmienie piersi pomaga szybciej zrzucić kilogramy:confused2:

melduje że zasnęła ale grasowała w pokoju:crazy: może nie tak długo jak wczoraj

Ewelina a troszkę ubrań ale to na górę bo dół mam nadal duży:-p spodnie sprzed ciąży zatrzymują się w połowie ud:sorry:

idę mam randkę z żelazkiem:confused2:

Witam
Dziewczyny jeszcze śpią:szok:
dziś położna i idziemy na wizytę do pediatry

kurcze od przyjazdu ze szpitala zszedł mi tylko kilogram:confused2: za 2 tygodnie mamy chrzciny u znajomych przymierzałam sukienkę w której planowałam iść i klops straszny:confused2: wyglądam jak szynka ściśnięta sznurkami:zawstydzona/y::sorry::zawstydzona/y::sorry: a wszędzie czytam że karmienie piersi pomaga szybciej zrzucić kilogramy:confused2:

Roksi spokojnie zejdzie na pewno
doradzam lekki aerobik domowy to tez pomoże teraz taka pogoda że spacerki troszkę odpadają
ja oba rodziłam na wiosnę więc po miesiącu spacerów mnóstwo i wtedy było szybciej
a 2 tyg to sporo czasu jeszcze

nasze pociechy wczoraj o 20 położone i bez problemu Maks wstał po 7 ale kimał do 8 dopóki Zuza przyszła do nas do wyrka :szok::szok::szok:

czesc kobietki ;)
ależ dzis pogoda,... a ja muszę iść do przychodni, żeby mi lekarka wypisała nowa receptę na szczepionkę, bo nigdzie nie ma tej junior, a na taką dostaliśmy receptę... ehhh

czesc kobietki ;)
ależ dzis pogoda,... a ja muszę iść do przychodni, żeby mi lekarka wypisała nowa receptę na szczepionkę, bo nigdzie nie ma tej junior, a na taką dostaliśmy receptę... ehhh

u nas tez mleko zaa oknem taka aż mgła wielka szok ostatnio ciągle takie mgły jakby tu bagna były hehehhe
ja dziś z domu wyjdę po obiedzie zrobić do pracy fotki bo kazali :confused:
i byśmy z S razem na zakupy wyszli bo wiadomo jutro wsio zamknięte a nie chce bym targała soki i mleko na 2 dni to już cieżarek jest zobaczymy czy szwagiereczka przyczłapie sie na chwilkę do maluchów

Agatulka ja już przebieram nogami żeby iść na aerobic i wrócić na taniec brzucha:tak: ale położna mówiła mi że do puki jest krwawienie to nie można ćwiczyć ponieważ może się nasilić:confused2:

Fela tzn Blu:-p pochwal się jak Ty nazywasz m:confused:
z tymi gazdami to mi się wydaje że one nigdy do końca nie donoszą ciąże i wcześniej dzidzia się rodzi oby mamusia za dużo nie przytyła:confused2: zaraz po cc bo sn to rzadkość mają brzuchy jak deski:szok: może po cc zaraz robią im plastykę brzucha;-):-D

Ostatnia edycja:
Agatulka ja już przebieram nogami żeby iść na aerobic i wrócić na taniec brzucha:tak: ale położna mówiła mi że do puki jest krwawienie to nie można ćwiczyć ponieważ może się nasilić:confused2:

Fela tzn Blu:-p pochwal się jak Ty nazywasz m:confused:
z tymi gazdami to mi się wydaje że one nigdy do końca nie donoszą ciąże i wcześniej dzidzia się rodzi oby mamusia za dużo nie przytyła:confused2: zaraz po cc bo sn to rzadkość mają brzuchy jak deski:szok: może po cc zaraz robią im plastykę brzucha;-):-D

heheh ostatnio coś głośno o szybkim powrocie do figury Kasi Cichopek ale nei doczytałam nigdzie co ona robiła lub co brała :pP

nasze tez podłapują jak mąz kociak powie lub ja kochanie i Zuza zwykle Kochanie woła
Roksi a to serio jak krwawienie jest to trza sie oszczędzać aa taniec brzucha na bank pomoże i z tego co kojarze chwilkę przed ciążą tam chodziłaś wiec mięsnie wyćwiczone szybko wróca na miejsce

ja mam dziś dzień na segregowanie układanie i porządki jednym słowem sterta prasowania czeka

reklama
mogę się skromnie pochwalić że brzuch mi wrócił na swoje miejsce:tak: teraz trzeba trochę mięśni wyciągnąć i będzie dobrze a położna psioczyła na pas poporodowy jak zobaczyła w tamtym tygodniu:confused2: za to biodra mogły by się zejść :confused2: :confused2:bom szeroka jak szafa;-)

Do góry