reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

aha pochwale się :) już 3 kupy były na nocnik :):):) ale tylko wtedy usiądzie i zrobi jak go rozbiorę z majtek, zostaje w skarpetach, bawi się i sam z siebie siada i robi - nie wolno mu nic mówić :-/

reklama
Witam
Kaskada u nas to samo N też śpi odkryta:confused2: jak tylko ją przykryję to znów odkryta:confused2: zakładam jej ostatnio skarpetki:sorry:

Ewelina u nas jak na razie tylko katar i wieczorne marudzenie;-) bałam się czy coś z tego nie rozwinie się ale puki co nic się nie dzieje:tak:
Pszczółka zaszczepiona troszkę mało przytyła bo w 4 tygodnie prawie 800g nie jest tragedia ale szału nie ma:confused2: na długości wystrzeliła:szok: główka i klatka piersiowa urosły o 5cm od urodzenia:tak:

dzisiaj od rana śmieje się bo przyjdzie choinka którą przez allegro zamówiłam:-D żywą zawsze mieliśmy ale igły sypiące się dobijały mnie:crazy: mój m smieje się że przyjdzie badyl z prześwitami:sorry:

hurra nocka bez gorączki:-D:-D:-D

kaskada, ja jestem z ciepluchów, więc u mnie w mieszkaniu grubo ponad 20C, a na noc 21-22:cool2:, Pietrk tez wiecznie spi na kołdrze, a nie pod nią:rofl2:, ma piżamke z długim rekawkiem i czasami w skarpetkach;-)

Soppana gratulacja dla duzego chłopaka:tak::tak::tak:

Hello :-)

U nas w mieszkaniu jest ok 23 stopni (tak pokazuje termometr w przedpokoju). U małego w pokoju jest wyłączony kaloryfer i zawsze wietrzone przed spaniem, ale i tak jest ciepło. Karol też się odkrywa, ale skarpet nie zakładamy ;-)

u mnie jest chyba ok 20 stopni tam gdzie śpimy, ale w innych pokojach ok 17, w dzień okno mam otwarte, a w nocy lekko grzeje kaloryferem, ale lekko.... A Krzyś śpi w piżamie z długim rękawem, ale często odkrywa się...

hej!

kaskada w domu mamy około 20 stopni w dzień na noc 18, Zosia śpi w piżamie bez skarpet, nie odkrywa się;-)

gratulacje dla Ignasia!

super, że Piotruś bez gorączki!

roksi pewnie Maja będzie długonoga po siostrzyczce:-)

Hej

My mamy generalnie bardzo cieplo w domku :tak: nie wiem ile stopni ,ale zawsze jak przychodza jacys znajomi to mowia ,ze u nas to zawsze "sauna" :cool2: ja jestem zmarzluchem wiec lubie ciepelko :tak: chodzimy na krotkim rekawie ...Mala spi w pizamce z dlugim :tak:

soppana przykra sprawa, cięzko zostać tak samemu z małym dzieckiem:-(

ja wracam jutro do pracy, bo mały za bardzo sie juz przyzwyczaił, dziś zapowiadał niani, że ma nie przychodzic bo z mamą będzie:szok::-D

spokojnej nocy;-)

reklama
Do góry