Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale wyszłyśmy na ludzi i to wazne. Co do 19latka obstawiam rzeźnię, staraj się go tam posłać, nauka przez pracę. Niech wie,ile trzeba się naharować na kromkę chleba. Ja się własnie bałam, że mój zareaguje tak,że się zbuntuje a on złagodniał i lekcje wczoraj odrabiał w pokoju przy mnie, tak wolał. Pewnie zeby zrobić a i tak sprawdziłam.Moim zdaniem to u niego z praca byłaby katastrofa bo jak miał pomagać pomalowac altanę to po 20 min. ręce go rozbolały a od koszenia trawnika dostał alergii.Fakt taki, że zawsze krzyczałam i robiłam awanture a teraz na spokojnie i z długa rozmową. Przyjął to dbrze ale martwię się na jak długo i czy sie dostosuje bo to raczej radykalne środki. Na przyjemności musi sam zapracować, no i ścisła kontrola nauki. Nie stopni ale jak w podstawówce. Dziś rano , szedł na 9.50 przyszedł sie pochwalic, ze zabrał wszystkie zeszyty a nie tylko matmę i polski. Dumny był z siebie. Jejku jaki on jeszcze dziecinny. No a na prośby tez miękka byłam zawsze.Teraz się staram konsekwentnie. Myslę, że młodszy twój na dobrej drodze, a ideału nie możemy wymagać. Ja odpuściłam ten porządek nieszczęsny dopóki nie śmierdzi. Chociaz teraz jest względnie bo zaczęły u nas częściej pojawiac się panny...

sempe u mnie się ostatnio problem z kanapkami zaczął, już kilka znalazłam za książkami, w zabawkach, itp![]()
przynajmniej szanuje to co sobie sam zrobi....oczywiscie moja matka twierdzi ze powinnam mu robic ale z własnego doswiadczenia wiem ze robie dobrze.

U mnie jeszcze 2 zostanie nastolatkami i tez nie to przeraża!
Wampi uwazaj na pierwsze odchudzanie.
z tego co wiem chyba 12 latki w tym czasie zaczynaja przygode z - niejedzeniem.