reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zaglądam kochane do WAS ,ale nie mam czasu odpisywać.:zawstydzona/y:
Przepraszam Was dziewczynki.
Kuba ma kryzys w szkole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Walczymy o każdą rzecz z Nim ,on się stawia o wszystko.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś z szatni do klasy szedł 25 minut...:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj z rana ok.8 jak wyszłam z domu to wróciłam z powrotem na 15 ,bo byłam w Ząbkach w przedszkolu z Nilkiem ,potem o 16 znów musiałam wyjśc ,bo Kubusiowe karate.
Na dobre dotarłam do domu po 18 :baffled::baffled:.
Wczoraj 1 dzień pracy z przedszkolakami.
Miałam ich tylko 5
i uwaga za 30 minut zajęć zarobiłam 100 zł.:-D:-D:-D
Coraz bardziej podoba mi się ta praca.
Uciekam kochane ,ponadrabiać trochę w domu.:-p

reklama
Ja tez sie dołączam do zyczen wszystkich solenizantek.

A my dzisiaj nocke taka sobie od 5-6:30 moje dziecko nie spalo po czym jak zasnal to spal do 9:30 a rano domagał sie butli jak nigdy.
M. dzisiaj pojechal na psychotesty i komisje lekarska do nowej pracy wkoncu.

Witam z rana:-):-)
Wczoraj jakoś nie dane mi było zasiąść do kompa wieczorkiem bo a to prasowanie a to seriale i szybko poszłam spać. Maja wczoraj wracała z przedszkola z płaczem bo pani ją pokrzyczała że zabawek nie chciała po sobie sprzątać. Jakoś próbowałam jej wytłumaczyć że jakby nikt po sobie nie sprzątał to straszny bałagan byłby w przedszkolu i chyba zrozumiała bo dzisiaj z chęcią znowu poszła tylko wstawać jej się nie chciało ale nie ma co się dziwić skoro wczoraj buszowała do godz.22.30:szok::szok::szok: Muszę ją zacząć wcześniej kłaść tylko jak to robić skoro ona śpi w przedszkolu i potem nie chce jej się wcześniej spać:confused::confused::confused:

Agnes i jak tam kolorek wyszedł, jak tak piszecie o tych farbowaniach to ja też mam ochotę coś zrobić, ale zaczekam chyba jak moja siostra wróci pod koniec października to mi wtedy pasemka zrobi:tak::tak::tak::tak:
Anka26,07 super że zakupy udane, mi też coś nowego by się przydało:tak::tak:
Agnieszka&Emily to skoro tak małą na roczek ubrali to super będzie miała pamiątkę w postaci zdjęć - w domowych ciuszkach:-D:-D:-D
Anabuba mnie to ostatnio szlak trafia jak muszę zakupy dźwigać do domu, w końcu nie jestem tragarzem i sobie obiecałam że albo jedziemy autem i M dźwiga albo kupuję tylko to co lekkie:-p:-p:-p
medeuska to dziwną porę wybraliście na picie kawy:-D:-D:-D:-D:-D
madziulanatasza odpędzaj dołki jak najdalej bo teraz chociaż piękne słońce świeci. A co będzie jak przyjdą deszcze i zimno?
Malinka1 miłego i szybkiego malowania i zrówka dla synia:tak::tak::tak:

czesc dziewczyny :))

Laura wstala o 8:30
A ja o 10
na szczescie w domu byl Bodzio wiec moglam pognic
Jak wstalam mojego nie bylo a Lali bez sniadania az mi cisnienie sie podnioslo:wściekła/y:
Odrazu wzielam za telefon
dzis na obiad mam dla niego cistka i bajki na mini mini:wściekła/y::crazy:
Zaraz spadam z Lali na spacer a za oknem ponuro i zimno:baffled:

Luna wszystkliego najlepszego zycia milosci pelnego spelnienia marzen i dlugich latek zycia

Agnieszka no to niezle matka core ubrala a nie miala czasem gdzies autka na bluzeczce:confused:

Anaconda no to na sklepy wyskakuj!!! a z tlumaczeniem roznie bywa nie ma jak na spokojnie sie porozmawia z dzieckiem potem sa efekty :))Ja narazie mecze sie zeby Lali przestala piszczec:baffled:

Dowikla no to zrobilas sie na bostwo:rofl2:

Malinka elegancko ze malowanko idzie

musze spadac bo laura mi tu placze ze chce isc sorki wlece popoludniu:sorry2:

anka26,07 co do piszczenia to u nas mimo tłumaczeń trwało to koło 2 lat i nieraz jeszcze teraz nalatuje ją ochota na piszczenie co mnie doprowadza to nerwicy:-D:-D:-D:-D

reklama
No to wloski juz umylam i sie zdarzyłam nawet troszke pomalowac i powiesic pranie:-):tak:Byla cisza i spokoj wiec sie nie spieszylam:-)A mlode w tym czasie oproznily mi pol paczki takich malych cieplych lodow ktore kupilam w lidlu i mschowalam do lodowki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Myslalam ze wyjde z siebie jak Je zobaczylam z lodami uciekajace z kuchni:wściekła/y::no:A myslalam ze sie grzecznie bawia a One kursowaly sobie od kuchni do Dominika pokoju i tak w kolko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::rofl2:
ANKA
Smacznego dla Bogdana;-):-)

Do góry