reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nowy nabytek Maksa:rofl2:

Załączniki

• IMGP5249.jpg
    IMGP5249.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 38
  • IMGP5252.jpg
    IMGP5252.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Witam z rana i świątecznie:-) My zaraz idziemy na śniadanie. Zrobiłam jeszcze wczoraj kurczaka w galaretce cytrynowej i ciekawa jestem co mi to wyszło:cool2: A kulki AS zrobiły furore:tak::tak::tak: Dziś zrobie sobie wenus. Liczyłam wczoraj ,że wprzyjdzie ten piekarnik ale :no::no::no:
dowikla ale mieliście radochy!!!! Super dzieciaki uśmiechnięte a prezentów faktycznie sporo:szok:
My zaraz rozpakujemy konika i inne pierdólki dla małego bo wczoraj to już czasu brakło na choinkę u nas:rofl2:
Medeuska fajna fura!! A jakie u Was przytulnie w domku!!!
Dorotka widać, że prezent trafiony, fajnie że Olwika z niego korzysta.

Ostatnia edycja:
MEDEUSKA super jezdzik Przyda sie Maksiowi na pozniej To jest chyba jeszcze pchacz???????ze dziecko idzie na nozkach i sie go trzyma????

Kerna my tz zaraz na sniadanie idziemy Ale juz sie zdazylam poklocic bo kurna maja petensje ze chwile na kompie zasiadlam pozmywac trzeba Zmywa Jasiu i wielka haja ze ja siedze i nie zmywam To im powiedzialam Ze oni przed tv moga siedziec???????Kurna jescze tyle zmywania bedzie a oni sie rzucaja ech ide bo juz nastroju nie mam

a to ode mnie dla Was wszystkich moje drogie Panie:-)
Dorota no tak bywa. Mój nie ośmieli mi się zwrócić uwagi nawet jak teraz sobie z kawulcem siedze przed kompem:tak::tak::tak: ale też nie raz to mi tak nagada że mam dość serdecznie. Przeproście się, bo co to za atmosfera świąteczna

I ja witam sie swiatecznie:tak::tak::tak:
Zaraz zrobimy sniadanko ale poki co mlodzi sie od samego rana bawia:szok::szok::szok:Dominik uklada wielkie lego a dziewczynki biegaja ze swoimi Agatkami w chodzikach -pchaczach:tak::tak::tak:
Moze pozniej pojdziemy na jakis spacerek jak nie zacznie padac:-):tak::tak::tak::tak:

Hej kochane :-)
Składam wam przy okazji życzenia Zdrowych,spokojnych-pełnych miłości i cierpliwości Świąt Bożego Narodzenia
Wczoraj było całkiem fajnie...Choć brakowało mi takiej standardowej mojej wigilii...
No ale za rok może u siebie i będzie tak jak my chcemy :-)

Ostatnia edycja:
dorota tak to tez jest pchacz:tak:

poki co jeszcze przez najblizsze pół roku ani jeździk ani pchacz mu sie nie przyda ale co tam:rofl2:

a ja ca:rofl2:ły czas jem ojjj ta dieta bedzie musiala mi baaaaaaaardzo pomóc po świętah hhhiihhi bo od wczoraj wieczora jestem tak objedzona że sie ruszac ni emoge...... a za 1,5 h na obiad haha:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam sie światecznie :-DKrzysiek z Ksawierkiem układaja lego ,Klaudia oglada elfa w tv,a ja sie wymknęłam do kompa.:tak:
Wigilia była wczoraj bardzo miła ,świateczna ,słuchaliśmy koled przy koaacji,wszyscy z prexentów zadowoleni,mojad dieta też poszła precz Medeuska:-D,ale staram sie nie obrzerać zeby mnie nie porozrywało:-D
Na 13 idziemy na obiad do rodziców, mój brat ma tekkena na PS to jest gra w która graliśmy jak jeszcze Klaudia była malutka ,a my mieszkaliśmy u rodziców,graliśmy po wigili w gierke tą właśnie ,ale powiem ,ze było super,normalnie jakby sie czas cofnał ,jak będe miała więcej czasu wkleję zdjęcia:tak:
Dorotka(*) bardzo Wam współczuję
Zdjecia fajne ,ale rozumiem ,ze to nie to samo,z powodu takiej straty

Dowikla fantastyczne fotki ,ale prezentów ,dzieciaki przejęte,Gwiazdora nawet mieliście ,a ty jesteś taka zgrabna :szok:

Medeuska czy tam na fotce widać kawałek twojego A???? BO przystojny:tak::-DA pierwsza bryka Maksia robi wrazenie:-D

Kerna za rok sie sama o siebie zatroszcz,koniecznie musisz mieć cos pod choinką:tak:

Idę dalej koledować moje drogie Ksawier chce wypróbować grę która dostał jeszcze wczoraj w nocy M mu ja wgrywał:tak: to na razie dziołchy:-)
wesołych świat

Nowy nabytek Maksa:rofl2:
Moja Wiktoria dostala takiego samego(ale rozowo-zielonego) i tez na swoja pierwsza Gwiazdke:tak::tak::tak:Ale miala wtedy 7 meisiecy i od razu na nim smigala:tak::tak::tak::tak:
A Maksiu jaki juz duuuzy:-):tak::tak::tak::tak:

MADZIULKA
No to super mieliscie Wigilie:tak::tak::tak::tak:Mi sie wlasnei taka marzy,ale to moze za rok jak bedziemy sami i u siebie w domku:tak::tak::tak:
Bo tak to zawsze tv jest wlaczony i nawet nei z koledami

A tekkena ,Kochana ja sama uwielbiam do dzisiaj:tak::tak::tak:Ja tez mam PS 2 albo 3 i w to babie czasami rowno ,w to i NFS:tak::tak::tak::tak:

DOROTKA
Super foteczki:tak::tak::tak::tak:Widac ze mala zadowolona

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Mlodzi mega zadowoleni bo dziewczynki byly ze swoimi Agatkami a Dominik ze swoim hummerem:tak::tak::tak::tak:
Zaraz klade mlode spac i troszke z nowu ogarne i powiesze pranie

reklama
DOWIKLA a powiec mi z ciekawosci Dziewczynki sie nie kloca o kolor lalki?Ktora rozowe woli a ktora niebieskie?Czy tak jak dostaly sa zadowolone?

A wiezcie mi te swieta :wściekła/y:Kloce sie ze wszystkimi Czlowiek chce dobrze a wszystko sie obraca przeciwko mnie
Wymyslilam ze za jakis czas moge na kilka dni pojechac do tescia z oliwka A kazdy ma do mnie pretensje Cala G rodzina Wiecie bracia Ze ja chce jechac teraz Kurna oni nie rozumieja co ja mowie ze nie teraz tylko np za miesiac Aby dziedek pobul z wnuczka aby sam nie byl przez chiwle itp Wszyscy na mnie wkurzeni Oj wkurze sie ja i bede miala ich w dupie i nigdzie nie pojade Nikomu nie pomoge Jeszcze beda chcieli aby ojciec sam nie byl

Do góry