reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorota.....wspólczuję.... to macie święta...A jak twój G??? Trzyma się???? Kondolencje:-:)-:)-:)-:)-( w samą wigilię....masakra.....
Dziewczyny ale obiboki jesteście:-D:-D:-D Ja po dwóch wigiliach ledwo siruszam..a zprezentami od M miałam rację..nic mi nie kupił...:no:

reklama
Witam laseczki wieczornie
Niedawno dotarlam z mlodymi do domu:tak::tak::tak:Powiem tylko ze bylo zajefajnie:tak::tak::tak:Mlodzi dostali tyle prezentow ze ledwo co zabralismy sie do samochodu a pozniej do domu:szok::szok::szok::szok:Jak je rozlozylismy w salonie to nie mialam jak chodzic,a pozniej zaczelismy je rozpakowywac to poprostu amsakra:szok::szok::szok::szok:
Mam juz caly ogromny wor smieci i na tym jeszcze nie koniec:-D:-D:-D:-D
Mlodzi sie teraz bawia ale wlasnie spojrzalam na zegarek i niedlugo bede Ich kladla:tak::tak::tak::tak:
Jak usna to powklejam jakies foteczki

Dotarłam wreszcie do Was kochane :-):-):-):-)

nie było mnie troszke bo zmienialismy operatora,zakończylismy umowę z telekomunikacja a przeszliśmy do netii i jakies błedy wyskakiwały i nie mielismy neta,żle sygnały przechodziły itp.ale juz jest wszystko ok więc jestem:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale widze że nikt o mnie nie pamiętał.......:-:)-:)-:)-:)-:)-(

a więc troche póxno ale skłądam Wam wszystkim życzenia świąteczne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

i żeby w tym 2010 roku nasze pociechy były ciut grzeczniejsze a mężowie aby nam nie szarpali tyle nerw :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dorota najszczersze kondolencje,bardzo współczuję......

Moja myszka własnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak: zadowolona z prezentów :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

i ładnie jadła podczas kolacji,zjadła karpia,3 pierogi z kapusta i grzybami,troszkę pokąsała sałatki i spróbowała śledzików także najadła się :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jutro jedziemy po śniadaniu do moich teściów.więc wrócimy dopiero wieczorem w drugi dzień świat:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:więc nie będzie mnie na forum :tak::tak::tak::tak::tak: ale pamiętajcie o mnie ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wesołych świąt wszystkim :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A moi sie caly czas bawia:szok::-DNo ale sa swieta wiec neich Im bedzie;-):-)
Oliwka tez dopiero co usnela A niech sie bawia niech wiedza ze to swieta :tak:

Dziekujemy z G za kondolencje
Niby jest tak jak zawsze ale wiecie smutek jest
Teraz sie zastanawiamy co z tesciem bedzie Bo sie rozpije Ja po pogrzebie w niedlugim czasie chyba z Oliwka do niego na kilka dni pojade Nikt nie da rady wszyscy synowie pracuja Tamte babki tez Tylko ja siedze w domu

Oliwka strasznie zadowolona z przentow I super z tym wozeczkiem wyszlo Bardzo sie cieszyla I umie z nim spacerowac Morze dzieki wozeczkowi czesciej bedzie chodzila sama Myslalam ze ona sie bedzie o niego opierac za mocno Wozeczek lekki i se przewroci Ale Oliwka znakomicie daje sobie rade Ozywiscie skrecac nie umie :-DPostaram sie wkleic jakies zdjecia

DOWIKLA super kolacja Wiac ze duzo ludzi bylo i ze wesolo :tak:A ty LASKA ZE SZOK :tak:

Teraz troszke nas :tak:

091224_182945.jpg

091224_183003.jpg

091224_185043.jpg

091224_191513.jpg

091224_192157.jpg

091224_192710.jpg

091224_192734.jpg

091224_192836.jpg

091224_192125.jpg

reklama
Hej dziewcxynki:-)

wpadłam tylko złożyć życzonka:tak: Wszystkiego naj naj:-):-)
Ja jestem nażarta jak świnia:zawstydzona/y:
Maks cieszył sę z prezentu:rofl2::sorry:
a najbardziej Patryk- bo dostał peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeełno słodyczy od wszystkich i łącznie 150zł:szok:

No nic, nie iwem co miałam wiecej napisac...
na obiad idziemy do mojej babci dzisiaj na 13:tak:

Dorota moje kondolencje

Do góry