reklama
Lunka dziewczyny mi mówiły że jeżeli już coś kiero wystawi to pewnie po inwentaryzacji
poluje bo sama też czekam
ostatnio mieli tapetę na przecenie z 49 zł na 6 zł za rolkę a ja potrzebuję 2 rolki kuchennej no tylko jak się dowiedziałam to już ani jednej rolki nie było i teraz znów czatuję na przecenę bo mam jedną ścianę w kuchni nie pomalowaną brudna bo czekam na tapetę

Marta1981
Rodzyneczka
A i zupę nastawiłam,pomidorówka z ryżem
.U nas spacer odpada bo wiucha niemiłosiernie
.
Olek wstał
.

Olek wstał

Awidzisz Lunka nie wiedziałam że ty masz tapetę na zbyciu
u nas też dziś pogoda taka sobie ale muszę iść do sklepu bo sera żółtego nie mamy a u mnie jak nie ma sera to nie ma co jeść:-)no i chodzi za mną twarożek tai ze szczypiorkiem rzodkiewką śmietanką no jami
a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy

u nas też dziś pogoda taka sobie ale muszę iść do sklepu bo sera żółtego nie mamy a u mnie jak nie ma sera to nie ma co jeść:-)no i chodzi za mną twarożek tai ze szczypiorkiem rzodkiewką śmietanką no jami

a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy

luna665
Mama grudniowa 2007
Ser żólty-ja i mała to kilogramami potrafimy-a jak to tuczy-sam tłuszcz, hihiAwidzisz Lunka nie wiedziałam że ty masz tapetę na zbyciu
a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy![]()
My sylwka koniec końców spędzimy samotnie w domu:-(A mialo byc tak pięęęęęęknie
Marta1981
Rodzyneczka
Tylko co schowałam odkurzacz Julu nakruszył płatkami
- mam już dosyć:-(,kara na telewizor i komp dla obydwu
.

Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć kobity 
Ale naprodukowałyście od wczoraj
M ciągle kompa okupuje, teraz wyszedł, ale ja też będę lecieć jak tylko Niki wstanie
Ja koś tak mi nieswojo jak nie wiem co u was słychać

Byłam wczoraj z Niki u lekarza, bo mała marnie śpi ( chociaż ostatnie dwie noce były ok ) No i chciał jej na noc mleko modyfikowane dać, ale ona wymiotuje
Ale lekarka stwierdziła, że skoro wymiotuje to lepiej poczekać do 10 miesiąca i dopiero się tym zajmiemy
Sama nie wiem co o tym myśleć 
No i przy okazji zważyłam glizdę mała
waży już 7 600 
Wczoraj była śnieżyca, a dzisaj słońce wyszło i niema sladu po sniegu
Przynajmniej nie trzbabyło z szuflą ganiać 

Ale naprodukowałyście od wczoraj

M ciągle kompa okupuje, teraz wyszedł, ale ja też będę lecieć jak tylko Niki wstanie

Ja koś tak mi nieswojo jak nie wiem co u was słychać

Byłam wczoraj z Niki u lekarza, bo mała marnie śpi ( chociaż ostatnie dwie noce były ok ) No i chciał jej na noc mleko modyfikowane dać, ale ona wymiotuje

No i przy okazji zważyłam glizdę mała

Wczoraj była śnieżyca, a dzisaj słońce wyszło i niema sladu po sniegu

reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Ser żólty-ja i mała to kilogramami potrafimy-a jak to tuczy-sam tłuszcz, hihi
My sylwka koniec końców spędzimy samotnie w domu:-(A mialo byc tak pięęęęęęknie
Moja Helan ser żółty najlepiej cała kostkę do ręki i gryzie sobie

Tylko co schowałam odkurzacz Julu nakruszył płatkami- mam już dosyć:-(,kara na telewizor i komp dla obydwu
.
U mnie to samo, co tylko posprzątam to zaraz sie coś wysypie

Podziel się: