reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja mam w palnach pranie skonczyc, rozwiesic-no wiadomo, P dzwonił, że postara sie skonczyc o 14 to zakupy zrobi, na obiad bigos odgrzeje i mam luz. Nic tylko sie kurowac

reklama
Lunka dziewczyny mi mówiły że jeżeli już coś kiero wystawi to pewnie po inwentaryzacji:dry:poluje bo sama też czekam:tak:ostatnio mieli tapetę na przecenie z 49 zł na 6 zł za rolkę a ja potrzebuję 2 rolki kuchennej no tylko jak się dowiedziałam to już ani jednej rolki nie było i teraz znów czatuję na przecenę bo mam jedną ścianę w kuchni nie pomalowaną brudna bo czekam na tapetę:confused:

aj kurcze, a czego nie gadalas, ja maialam 2 i pół rolki po mamy remoncie pięknej dobrej gatunkowo tapety!!!!!!!!!!!!

u nas tez pogoda paskudna, baaardzo. I mam wielką nadzieję, że P skończy o 14, bo jak nie, to kiepsko się widze po takim spacerku.

Awidzisz Lunka nie wiedziałam że ty masz tapetę na zbyciu:blink:
u nas też dziś pogoda taka sobie ale muszę iść do sklepu bo sera żółtego nie mamy a u mnie jak nie ma sera to nie ma co jeść:-)no i chodzi za mną twarożek tai ze szczypiorkiem rzodkiewką śmietanką no jami:tak:
a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy:cool2:

Awidzisz Lunka nie wiedziałam że ty masz tapetę na zbyciu:blink:
u nas też dziś pogoda taka sobie ale muszę iść do sklepu bo sera żółtego nie mamy a u mnie jak nie ma sera to nie ma co jeść:-)no i chodzi za mną twarożek tai ze szczypiorkiem rzodkiewką śmietanką no jami:tak:
a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy:cool2:
Ser żólty-ja i mała to kilogramami potrafimy-a jak to tuczy-sam tłuszcz, hihi
My sylwka koniec końców spędzimy samotnie w domu:-(A mialo byc tak pięęęęęęknie

Cześć kobity :tak:

Ale naprodukowałyście od wczoraj :szok:

M ciągle kompa okupuje, teraz wyszedł, ale ja też będę lecieć jak tylko Niki wstanie :happy2:

Ja koś tak mi nieswojo jak nie wiem co u was słychać :szok::dry:

Byłam wczoraj z Niki u lekarza, bo mała marnie śpi ( chociaż ostatnie dwie noce były ok ) No i chciał jej na noc mleko modyfikowane dać, ale ona wymiotuje :baffled: Ale lekarka stwierdziła, że skoro wymiotuje to lepiej poczekać do 10 miesiąca i dopiero się tym zajmiemy :baffled: Sama nie wiem co o tym myśleć :confused:

No i przy okazji zważyłam glizdę mała :tak: waży już 7 600 :tak:

Wczoraj była śnieżyca, a dzisaj słońce wyszło i niema sladu po sniegu :szok: Przynajmniej nie trzbabyło z szuflą ganiać :-D

reklama
Ser żólty-ja i mała to kilogramami potrafimy-a jak to tuczy-sam tłuszcz, hihi
My sylwka koniec końców spędzimy samotnie w domu:-(A mialo byc tak pięęęęęęknie

Moja Helan ser żółty najlepiej cała kostkę do ręki i gryzie sobie :szok::-D Ja zawsze lubiłam , ale ostatnio mi nie pasuje :confused:

Tylko co schowałam odkurzacz Julu nakruszył płatkami:wściekła/y::wściekła/y: - mam już dosyć:-(,kara na telewizor i komp dla obydwu:growl:.

U mnie to samo, co tylko posprzątam to zaraz sie coś wysypie :no:

Do góry