reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mlenka ja bym do @ czekała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oriflame jak ja bym miała chłopu zaoferować stosunek przerywany to by mi chyba zszedł:-D:-D:-Dtu ci miło fajnie a tu siup..pomijam fakt że plemniki to już wcześniej się wydostają przed wytryskiem:baffled:a zresztą ja bym na zawał adła czekając co miesiąc na okres i przyjemności z sexu bym nie miała:no:my stosujemy gumki i jest ok:tak:ale ciułam na spirale:tak::-p a co do stosunku przerywanego tudzież wiary w to że karmienie piersią jest metodą antykoncepcji to moja ciocia ma dzieci rok po roku wcale nie planowane:-pa Adam w klasie i Julka Też dzieci z jednego roku styvzeń-grudzień nie bliźniaki a ten sam rocznik:-p:rofl2:

reklama
Ja bym bezstresowo do miesiączki poczekała :)

mnie już od 2 dni L wywala do lekarza bo chodzę osłabiona i mam nudności mówi ,żebym się przebadała bo pewnie jestem chora a to bagatelizuję jak zwykle lurze teraz będę myśleć już tak mam jak mi coś wejdzie do głowy bo mdli mnie cały czas już któryś dzień z rzędu .. hmm nie wiem poczekam jeszcze i zobaczymy co będzie to będzie wtedy zacznę się zastanawiać chyba ,że skocze jutro na badanie krwi

Zgroza jak poczytałam co sie w szkołach dzieje ,u nas tez to jest,ale nie ta wyrazne na szczęście.Fajnie ,ze ta dziewuszka sie znalazła,jej rodzina przezyła koszmar!!
Mlena ,ale super,ze zajrzałaś do nas,jak miło poczytać ,ze wychodzicie na prosta:)Poczekaj z testem do terminu miesiaczki ,ja mysle ,ze to siła sugestii zamonakręcalna z nami za pomocą forum bb:))
Oriflame,stosunek przerywany to rosyjska ruletka ,a do tego stresujaca,a nie antykoncepcja ,a nie wiara w pigułki to wrecz zabobony dla mnie,ja stosuje wkładke i wiem ,ze zyję,nie musząc sie stresować w chwilach bliskości -czy zdąrzy::))Pora najwyzsza na konkretną antykoncepcje!

Mlenka ja bym do @ czekała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oriflame jak ja bym miała chłopu zaoferować stosunek przerywany to by mi chyba zszedł:-D:-D:-Dtu ci miło fajnie a tu siup..pomijam fakt że plemniki to już wcześniej się wydostają przed wytryskiem:baffled:a zresztą ja bym na zawał adła czekając co miesiąc na okres i przyjemności z sexu bym nie miała:no:my stosujemy gumki i jest ok:tak:ale ciułam na spirale:tak::-p a co do stosunku przerywanego tudzież wiary w to że karmienie piersią jest metodą antykoncepcji to moja ciocia ma dzieci rok po roku wcale nie planowane:-pa Adam w klasie i Julka Też dzieci z jednego roku styvzeń-grudzień nie bliźniaki a ten sam rocznik:-p:rofl2:

ja miałam w swojej kalsie w szkole podstawowej rodzeństwo siostra ze stycznia a brat z grudnia :tak: stosunek przerywany to żadna antykoncepcja i tak jak dziewczyny piszą plemniki wydostają się jeszcze przed wytryskiem więc wcale nie trzeba kończyć żeby zajść w ciążę

ja brałam pigułki ale mi wyjątkowo nie służyły więc odstawiłam o czym mój L zapomniał i teraz mam o czym myśleć :-D najpierw uzgodnilismy ,że nie będzie pigułek bo się źle czuję a teraz jak zastanawiam sie czy nie mam fasolki już to on do mnie" Ty odstaw tepigułki bo masz dziwne wahania nastroój lepiej juz nie bierz hormonów" przeż jesli jestem w c to on na zawał padnie :-D

mnie już od 2 dni L wywala do lekarza bo chodzę osłabiona i mam nudności mówi ,żebym się przebadała bo pewnie jestem chora a to bagatelizuję jak zwykle lurze teraz będę myśleć już tak mam jak mi coś wejdzie do głowy bo mdli mnie cały czas już któryś dzień z rzędu .. hmm nie wiem poczekam jeszcze i zobaczymy co będzie to będzie wtedy zacznę się zastanawiać chyba ,że skocze jutro na badanie krwi

Mlenka, to może zmeczenie... stres... Bo nudności w ciąży to tak koło 8 tyg dopiero ...

Helenka m is cos poprzestawiała... :/

Mlenka to rzeczywiscie moze byc róznie ,ale jest szansa ,ze to chwilowe zaburzenia,moze na skutek nagłego odstawienia tabsów.
Jak będzie do wyboru nowa i stara szata graficzna biore starą!

z jedną i z druga czułam od razu że jestem w ciąży to może dziwne ale tak było testy nic nei wykazywały a ja swoje i potem okazywało się że miałam rację teraz mam czuja tak na 90% zobaczymy będe musiała zmienić projekt pokoiku Lenki na 2 dzidzie najwyżej i juz ;)

Mlenka to rzeczywiscie moze byc róznie ,ale jest szansa ,ze to chwilowe zaburzenia,moze na skutek nagłego odstawienia tabsów.
Jak będzie do wyboru nowa i stara szata graficzna biore starą!

gdzie jest opcja wyboru??bo mnei ta się w ogóle nie podoba

a tabsów już nie biorę z 2 miesiące

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mlenka, to może zmeczenie... stres... Bo nudności w ciąży to tak koło 8 tyg dopiero ...

Helenka m is cos poprzestawiała... :/
niekoniecznie teraz juz w 5 tyg mialam mdlosci :tak::tak::tak::tak:
a przy wczesniejszej ciazy tak kolo 5 /6

mlenka poczekaj do @ wiem ze ciezko wytrzymac bo ciekawość zzera ale jak to jest wczesna ciaa to nawet nic ci test nie pokaze, no chyba ze tak jak mowisze badania na krew:tak::tak::tak:

reklama
z jedną i z druga czułam od razu że jestem w ciąży to może dziwne ale tak było testy nic nei wykazywały a ja swoje i potem okazywało się że miałam rację teraz mam czuja tak na 90% zobaczymy będe musiała zmienić projekt pokoiku Lenki na 2 dzidzie najwyżej i juz ;)

No widze, że cie ta perspektywa nie martwi :) to najważniejsze :)

Do góry