reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieki:-);-)
Moje sa dwujajowe:tak::tak::tak:Sa całkiem inne,ale i tak niektorzy sie myla:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A Twoi:confused:

dowikla-moi sa dwujajowi,są całkiem inni!
mikołaj blondynek a alanek brunet(jeden mamusi,a drugi tatusia);-)

Ostatnia edycja:
reklama
takie przyrumienione, chrupiace ale nie podpalane :-p:-p:-p
do tego bita smietane i polewe czekoladowa :tak::tak::tak::tak:
osz....no wiecie co....ale jesteście...:growl::growl::evil:;-)

Mój też tylko jabłko i banana z surowych owoców.Warzyw wcale nie może i jakoś żyjemy.:tak::dry::dry:
o serio??? Nie wiedziałam, że aż tak!! Szok!! To czyli co on je:zawstydzona/y: makarony, ryż i mięso???:confused:ja cie..zwariowałabym...

napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz,bo musi tak byc:-)
A surowke to kupuje w sklepie:p
i
o matko jaki sajgon!!!!!!:-D:-D:-D dziewczyny widać uratowały się i wypłynęły na powierzchnię:-D:-D:-D
a z tą surówka mnie zrobiłaś;-);-)

MAdziula ..imprezka:happy2::happy2: no no no....:happy2::happy2::happy2:
Lidka zdróka dla bobasów...dentinox w rękę i będzie ok!!!

A ja znowu buszuje na allegro:szok:Sama juz nie wiem co chce wiec ogladam wszystko po kolei i moze cos fajnego znajde:tak::tak::tak:

NATALINECZKO
Wiem co to znaczy jak nie ma meza w domu:no:Ja to chociaz mam mega wygadane dzieciaki i czasami bym Im te geby pozamykala;-):-D:-D:-D
A tak to przewaznie dzwonie do ktores z siostr i Im truje dupy hehe

A a moim dzieciom juz sie znudzilo sprzatanie ,dorwali sie do mojego aparatu i ogladaja focie

a ja muszę zacząć się pakować do tegoszpitala powoli...jutro nie będę mieć głowy. A najlepsze jest to, że nawet nie wiem gdzie ten szpital jest!!!! Co ja mam tam zabrać..ehhh....

A mowili Tobie jak dlugo tam bedziesz?
Napewno musisz zabrac pizamke,szlafrok,kapcie,kosmetyki i moze jakas wode do picia

kerna-no wlasnie tu jest problem że dentinoxs nam juz nie pomaga.
o ile sie nie mylę to ty jestes z potkarpacia?
moze do szpitala do rzeszowa jedziesz?
trzymaj sie w tym szpitalu-bedzie dobrze!!!

Zaraz Tobie wysle na priv moj numer kom i jak cokolwiek bedziesz wiedziala to pisz:tak:
kerna-no wlasnie tu jest problem że dentinoxs nam juz nie pomaga.
o ile sie nie mylę to ty jestes z potkarpacia?
moze do szpitala do rzeszowa jedziesz?
trzymaj sie w tym szpitalu-bedzie dobrze!!!

A moze sprobuj tantum verde lub hasco sept -te psikatka na bol gardlo,one rowniez dzialaja znieczulajaco przy zabkowaniu

Witam :-):-):-)
Melduję że już wróciłyśmy. Maja chora więc jutro czeka nas lekarz. Stęskniłam się za wami :tak::tak::tak: ale u mamy było mi tak dobrze że chętnie wcale bym tu nie wracała, tylko tam została i oczywiście neta podłączyła :-p:-p

reklama
Do góry