reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kasiula matula- aż ci zazdroszcze że już masz skończone sprzątanie, ja nawet nie jestem w połowie :-(
Właściwie to chyba zaraz w przerwie sobie kawke zrobie , może jakoś lepiej mi pójdzie :happy: całe szczęście że mój mały wojownik zasnął :-D

reklama
a ja od kilku dni w godzinach od 14 do 16 mam potęzną przeprawe mała potwornir krzyczy ale nie ma twardrgo brzuszka i po jedzonku dalej krzyczy juz sama nie wiem co robic.

Hej! Ja tylko na chwileczkę, zobaczyć co robicie.
Mamy dziś 6 rocznicę ślubu z moim mężem, więc szykujemy się do upojnego:-Dwieczoru. Winko już jest, mój coś tam gotuje, więc wieczorkiem chyba już nie dam rady zajrzeć do was;-).
Życzę wszystkim spokojnego wieczoru:-).

Witam wieczorkiem:-) !!Ja sie ponad pol dnia lenilam,najpierw na spacerku z tatkiem Mileny,a pozniej jak sobie poszedl to raczej z przymusu niz checi w domku.Z przymusu dlatego ze jakos mnei zemdlilo dzis strasznie i mialam taki paskudny goszki smak w buzi:sick: ,na sczescie juz przeszlo ale chyba z trzy godziny siedzialam i ruszam sie tyle tylko ile mi Mila narzucila co by sie nie poczuc jeszcze gorzej.Jakby nie fakt ze jestem samotna to bym pomyslala ze sie szykuje rodzenstwo Milence;-) .Przed chwila skonczylam myc naczynka i powolutku sie zabieramy za kapiel malego babasa.
Milego sobotniego wieczorku Wam zycze!!

Ja tez bylamdzis na spacerku ale sama z dzieckiem bo sie poklocilam ze swoim i chcialam byc sama ale juz jest ok. Tez zaraz kapie swoje dziecko tylko po zmieniam poscielowe.mam nadzieje ze pokapieli zaraz usnie
bo dzis by+la jedna DRZEMKA TYLKO.
POZNIEJ ZNOW WPADNE.OJ TO MOJE DZIOECKO TAK MI PO KLAWIATUR
ZE KLIKA .DOBRA UCIEKAM BO JEST PLACZ

reklama
Ale pieknie napisalam dwa posty wczesniej:-) Wybaczcie bo to sprawka mojej kochanej coreczki:-) :-) :-)
a tak wogole to gdzie sie reszta podziewa?Hej hello!:-) :-) :confused: :confused:
kanoot Moze by trzeba sobie zrobic jakies badania !
zuzia wszystkiego NAJ i duzo szczescia i milosci w waszym zwiazku!
heksa ja tak mialam jak moja miala 2 miesiace ale to od 20;00 do 22;00 i tez nie wiedzialam co jej jest ale za jakis czas sie uspokoilo.Brzuszek mieki,dziecko na karmione i tatus w rożku bujal az zasnela.:-)

Do góry