reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moja już też śpi ,teraz juz idzi spac bez butli ,czytamy wieczorem dwie książeczki a własciwie tylko ogladamy ,odkładam ja do łóżeczka ,jeszcze się z nią troszkę wygłupiam żeby nie płakała,i zasypia :-) a jeszcze niedawno miałam problem bo zasypiała tylko przy butli

Heksa właśnie przeczytałam ze ty z Jeleniej Góry jesteś ,a moja siostra mieszka w Łomnicy pod Jelenia Górą ,często, przynajmniej kiedys, u niej bywałam ,jak jeszcze niuni nie miałam.w przyszłym roku bedę tam na komuni u chrześniaka

WRÓCIŁAM !!!
Ale naklikałyscie....ahh...ide zaraz nadrabiać.
U mnie BOSKO ....wreszcie cisza i spokuj :p zero siersci i zero tonowego bydlaka na naszym łózku w nogach ....
Dzisiaj miałam mega sprzatajacy dzień .Uspiłam całamoja rodzinke a sama popijam pivko i chrupie chrupaczki.

Ide nadrabiac.

witajcie

no i po urlopie, jejku jak to szybko mineło, było super, pogoda dopisła, Maja zadowolona,

ale się pozmieniało, nie mogę sie połapać z tym wszystkim, mam nadzieję, że sie przyzwyczaję

a na razie kończę, bo podróż jednak była męcząca

dobranoc

Łoj dopoiero teraz udało i sie do kompa uśiąść :sick:
Dziś dzień pod tytułemgoście ,goście :happy:
To jak jesteście za nowymi wątkami lece je wklikać :-)
Dobrej nocki wszystkim mama

reklama
DZIENDOBEREK
ja dzis pierwsza:-) wczoraj tylko nadrobiłam zaleglosci wieczorem i poszłam spac,bo wozek musiałm wyprac bo moje dziecko wysmarowało cały ciachem(beza)
jejciu ja tez myslałam ze BILI nie zyje :confused:

PYCHA witaj po urlopie
ZUZIA wszystkiego co najpiekniejsze i wymazone w rocznice slubu

Do góry