iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam! Ja sie tylko przywitac i uciekam na pogrzeb.Malej nie mam z kim zostawic wiec idziemy razem .Dopoki bedzie grzeczna to tam bede.Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, choc tez wczesniej zastanawialismy sie, czy aby nie wziac jakiegos tanszego. Ten tez jeszcze nie byl najdrozszy, raczej z tej sredniej klasy cenowej. Fakt troche ciezki jest, ale nie wnosimy go na gore, tylko zostawiamy na dole, poniewaz mamy na klatce specjalne pomieszczenie gospodarcze dla rowerow i innych pomniejszych pojazdow:-). Pewnie jak maly skonczy rok to i tak kupimy jakas mala i lekka spacerowke, takze z tej skorzysta jeszcze z jakies 5 miesiecy.

ale przetrwamy zime i na wiosnę kupimy małą lekka parasoleczke
) i o ile dobrze pamiętam, to nie miał usztywnionego oparcia. Gdyby nie to, to byśmy go kupili, bo nam się podobał, ale takie małe dziecko nie powinno jeździć w wózku z nieusztywnionym oparciem. Chyba,że Wam to nie przeszkadza. Powodzenia przy zakupie:-).

a spaceróweczke na przyszły rok na jakiś wakacyjny wyjazd kupie 
, mam nadzieję że pójdzie gładko, choć boję się.
i już tak dużo opanowaliśmy
. Zresztą jak czytam nasze 05 kwietniówki i majówki to nietylko ja tak mam
, co jest napewno pocieszające.
, i mówię sobie że Krystian wprawdzie nie będzie widywał tak często mamy, ale za to zyska nową ciocię (która już sie do niego przywiązała) i dodatkową godzinę dziennie sam na sam z tatusiem (bo mąż będzie wcześniej z pracy wychodził).