reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A chce mebelki dla Magdusi kupic i ten system ELF naprawde mi sie podoba- ciekawe ile kosztuje??- zuziu orjetujesz sie w cench

O ile dobrze pamiętam (bo w sklepach tyle mebli oglądaliśmy, że głowa boli) to np. ten największy, szeroki regał (E9) kosztował trochę ponad 700 zł, a ten mi się bardzo podobał. Mają na stronie informację o sklepach, najlepiej pójść i zobaczyć:-).

reklama
witam

mamy dzis jakis zakręcony dzień, rano miałyśmy isć na spacer, ale zanim się wyszykowałyśmy, Majce zachciało sie spac, potem jak wstała wyszłysmy, ale babcia nas zobaczyła i siedziałysmy u niej, teraz mała znów spi, Darek pojechał na przegląd samochodu, a ja mam czas dla siebie, bo przy okazji załapaliśmy sie na obiadek u teściowej :-D

jesli chodzi o pokoik Mai, to na razie jeszcze go nie ma, tzn. łóżeczko wstawiliśmy do naszej sypialni i na razie tak jest, ale po malutku pokoik przeistacza się w pokoik dziecięcy, bo na ścianach mamy kolorowe zwierzatka, pełno zabawek itp.

Chwilka czasu i jestem.;-) ;-)
Mają zajmuje się babcia, więc jestem wolna. Wcześniejszych postów nie doczytam chyba bo dużo naklikałyście, ale w międzyczasie będę podczytywać:-) :-)

I ja na chwilke wpadlam bo ide zaraz kapac mojego szkraba,lulu i spac.pozniej moze zajrze jak mi moj Robert pozwoli bo juz mi zapowiedzial ze on siada zaraz na kompa.

Iwonka ja zmniejszam w paincie ,jak mam zdjęie to klikam prawym przyciskiem myszki i pokazuje się edytuj i jak tam wejdziesz ,to bedzie napisane obraz i tam poszukaj rozciagnij pochyl i tam zamiast 100 wpisz np 70 ,poniżej podobnie i ok ,potem zapisz zdjęcie jak ci odpowiada rozmiar

to łatwe jest i ja wszystkie zdjecia tak pomniejszam:tak:

noelia niestety probowalam,owszem zmniejszylam tam ale wstawienie, sie nie powiodlo...bo normalnie do postu zdjecie z kompa moge wstawic a jak chce do podpisu to ciagle mi wyskakuje komunikat ze za duza pamiec ze tylko moze byc 2kb.A jak wstawilam te zdjecie przez imageshack to bylo ok i zdjecie przyjelo nawet tak duze.Sama nie wiem czemu tak jest?

reklama
Do góry