reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w piękny poranek.
Ja tylko na chwilkę, bo mam trochę roboty:-p.
Mały dał mi w końcu pospać w nocy (tylko jedna pobudka o 2.30) i spał do 6.30. Jak na niego, to długo. Pogoda piękna, więc pospacerujemy.
Nikita - mam nadzieję, że już jest lepiej. Ja co prawda nigdy takich problemów nie miałam, ale potrafię sobie wyobrazić, co to za ból:eek:.
Dziewczynki spadam, bo mały nie chce zasnąć. Zaglądnę później.

reklama
Hej dziewczyny ! Stęskniłam sie za wami jeszcze nie przejżałam o czym ostatnio pisałyście ale zaraz to zrobię najpierw usprawiedliwię swoją nieobecnośc moze nie musze ale chce. Padł nam twary dysk! a Szymonek przeziębił sie i ....same rozumiecie. To teraz poczytam co nowego

Witam w ten piekny sloneczny poranek!U nas dzis noc w miare spokojna i spalismy do 8;00 rano!Juz zjedlismy sniadanko,pranko wlaczone i pozmywane gary wiec mam chwile oddechu ale jestem zla bo boli mnie brzuch bo dostalam wstretna @.Zycze milego weekendu.
julia6 mialas wstawic sobie suwaczek.Jesli chcesz cos w stylu jak ja np. mam to kliknij bedac na nim i automatycznie wejdziesz na strone Tik taka ale nie wiem czy nie bedziesz musiala sie najpierw zarejestrowac.powodzenia
nikita000 wspolczuje a co dokladnie sie dzialo?
,,,,

Witam się i ja, noc w miarę spokojna, choć synuś o 3 się obudził i zachciało mu się bawić ;-) ale o 6 spał już spowrotem (a potem mama do 10-tej) ;-)

Dziś mamy pełno planów, jedziemy na zakupy do Galerii Centrum.

iwonko-ja mam juz dawno zrobiony suwaczek tylko niewiem jak go wkleic z tt do bb próbowałam na rozne sposoby; wrzucic ten skrot w podpis czy nizej gdzie jest napisane http:/www....i tu wklejam i też nic zaraz spróbuje ponownie

jesli chodzi wam o klopot ze nie da sie wkleic to ja tez tam mam i wklejam przez ctrl+c to jest kopiuj i ctrl+v i sie wkleja
ale nie wiem czy o tym mowicie

Julia, kod BBC który otrzymasz po utworzeniu suwaczka, musisz wkleić w panelu użytkownika w zakładce "edytuj podpis". Robi się to jednorazowo i już zawsze będzie do Twoich postów dokładany.

reklama
melduje sie i ja
nocka super o 5 pobudka na mleczko- pozniej spanie do 10
IWONKA u mnie pampers był w tamtym tygodniu--super sprawa bo polazłam z moim synkiem
NIKITA zycze powrotu sprawnosci cycolka;-)

Do góry