reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH czyli młoda szykuje się do spania bez pieluchy. Na wiosne będziesz mogła rozpocząć akcję :)

Witusia juz w przedszkolu przeszczęśliwa. A ja się biorę za rozwieszanie prania i wrzucam nastęne. Dokończe zupę śmieciową, ogarnę chatę i pewni ebędzie czas po zdjęcie do szpitala leciec. Odmeldowuję się.

reklama
Dokładnie tak :tak: W ciagy dnia tez dokładnie wie kiedy siku robi, a jak nasika to otem sie rozbiera, żeby jej pieluch zmienić :-D tylko, ze ona nie za bardzo gada, więc jeszcze lipa :sorry2: No i zimno, no ale Helenke odpieluchowałam w grudniu :szok::-D Nabyłam juz nocnik, bo tego co miałam to sie pozbyłam, zobaczymy, może będę próbować :-p

Witam kobietki :happy2:
Jezu co za pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od rana jest aż 2 stopnie i pada i wieje nosz nie cierpie tego:angry::angry::angry:
Mój Toni wstał dzis o 3.30 i zrobił awanturę że mu zabraliśmy klocki :szok::szok::szok::szok: coś mu się śniło ale tak się tym wybił że do 5.10 sie kulaliśmy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:a o 6.30 jak zadzwonił telefon to miałąm wzrok mordercy:-D:-D:-D ale nie dospana jestem jesz cze ta pogoda ech..........
As kochana mam nadzieję że wszystko będzie dobrze....lekarze też się mylą......
MH świetne zakupy :tak::tak::tak::tak: biała bluzeczka bomba no i dżinsy świetny krój lubie takie bez udziwnień :tak::tak::tak::tak::tak::tak: super że laski zdrowieją :tak::tak:a ten spacer w słoneczny bezwietrzny dzień :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taaa pewnie w najbliższym czasie :-D:-D:-D
Lunka zdrowiejesz małpo?????????????????????? do pracy idziesz do drukarni???????????? Ale fajnie wyjdziesz do ludzi :tak::tak:awsze to jakaś kasa większa:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: super:tak::tak:a mała nie ona pierwsza mus rano wstawać do przedszkola:-( ja pamiętam ja miałam praktyki w żłobku i rodzice przywozili w wózkach takie 7-8 m-czne dzieci po 6 rano aż się serducho krajało no ale co pracować trzeba :sorry2:
Agnes super że interes się kręci pomyśl że za jakiś czas będziesz mogła zatrudnić pracownika i mieć więcej czasu :tak::tak::tak::tak::tak: a konkurencja ....ta się zawsze pojawi do interesu zawsze znajdzie się konkurencja do facetu interesu znajduje się konkurencja a on nie dochodowy to co dopier do takiego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Lidka super wyglądałaś kobieto ty urodziłaś 3 dzieci :szok::szok::szok::szok: świetną masz figurkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Anka imprezowiczu ty balangowiczu no :-D:-D:-Ds:-D sama bym pobalowała i to jak ............ teraz jeszcze Dowikle będziesz nam rozpijać :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oj wpadnijcie do szczecina no!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

czesc dziewczyny!!! jak wam dzien sie zaczal ? ja malo, spalam... zmeczona

dzis mam sporo spraw do zalatwienia, o 11h30 przyjezdza firma od przeprowadzek robic wycene, na 15 dentyste ehhhh...

luna: fajnie! jak ja dawno nie bylam w balczewie, ani w ogole w lesie na grzybach :(

as : 3mam kciuki, moze nie wszystko stracone, nie trac nadziei !!!!!

As daj znac po wizycie u lekarza...
Malinka no własnie widziałam te łóżka na allegro z ikea
MH śliczne zakupy.

A wiecie co chyba mi odbija bo chciała bym znowu byc w ciąży instynkt macierzynski odezwał sie do mnie cholerka znowu mam nadzieje ze szybko minie bo narazie nie ma warunków na 3 dzidziusia
no to daj znac jak zaoowocujesz:-p:-D:-D
mi jak sie instynkt ujawnil to na ciaze dlugo czekac nie musialam:no::-D:-D
hej mamuski!!!!
witam poniedziałkowo.ja dopiero teraz bo okna myłam po tym remoncie i nie mogłam sie ich do czyscic:no:.ale już sa lsniące i czysciutkie.:tak:
ja tak jak pisałam w sobote byłam na weselu i było fajnie;-).pobawilismy sie do 5 nad ranem a o godz.7-30 już byłam na nogach.:szok::szok:cała niedziele przeplatałam sie po domu,obiadek zrobiłam,pranie nastawiłam a byłam tak padnieta ze cieżko było sie ze mna porozumiec:baffled:.wieczorem jak dzieci spac poszły to ja zaraz padłam i nawet nie wiem kiedy zasnełam.
a dzis dzien od rana pracowity,trzeba było dom ogarnac po weekendzie,okna pomyc,wkoło domu posprzatac,poprasowac ciuchy dobrze ze obiad z wczoraj miałam to nie musiałam przy garach stac.teraz pije kawe i czekam na majke,m sie z dziecmi bawi a krystian koloruje.

poczytałam co tam u was ale z moją pamiecia to kiepsko:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:......

natalineczka-sliczny awatarek.

as-trzymam kciuki za wizyte.mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.:tak:

mh-dobrze ze helenka juz sie lepiej czuje.

lunka-:-D:-D:-D:-D:-Dsmiałam strasznie z tekstu twojej wikusi.
artystka mała.;-)

kamcia-kochana,odpoczywaj jak najwiecej i uważaj na siebie.

a tu kilka fotek z wesela.....

Zobacz załącznik 293036

Zobacz załącznik 293037

Zobacz załącznik 293038

Zobacz załącznik 293040

Zobacz załącznik 293043
ale laska z ciebie kochana:tak::tak::tak:
super wyglądasz:tak:
Dziewczyny.soryyy ,ale muszę zakląć.
*****,*****,*****.

Jestem w ciąży ,ale na 99% to ciąża pozamaciczna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro rano mam być w klinice. :sad::sad::sad::sad:
As &&&& kochana jak przed lenka mi stwierdzil ze w ciazy jestem tez twierdzil ze to pozamaciczna i tak sie zdenerwowalam i stresowalam ze wyszlo jak wyszlo
a po fakcie sie okazalo ze pozamaciczna nie byla:no:
poprostu baaaardzo wczesna:tak:
tak wiec kochana mimo tego 1% musisz byc dobrej mysli
wiem ze łatwo mówic
trzymaj sie

witojcie m zabral mlodych na spacer a ja sie mialam za kokardki zabrac ale cosik mnie wena nie dopada:-p
ale trza zara sie wziasc:tak::tak:
od trzech dni mnie zeby cmia kurde i zla chodze jak nie wiem:baffled:
mam nadzieje ze mi przejdzie bo narazie kaski mi brak na dentyste a na kase nie pojde bo rzeznika maja a nie dentyste:sorry2:

As trzymam kciuki będzie dobrze zobaczysz :tak:
Lidka super wyglądasz :-) fajnie że wesele się udało :tak:
Aga super że interesik się kręci :tak: i Oliwka bez problemu do przedszkola poszła widać chyba brakowało jej tego :-D

Witam. Kubek poszedł spać a ja w końcu mogę usiąść :tak: gary umyte, obiad zrobiony, zakupy zrobione i mogę siedzieć :-) dzisiaj do domku wracamy ale będę miała prania :laugh2: dzisiaj zimno jak nie wiem co :no: wstałam rano to ładnie słoneczko świeciło i już myślałam że ładnie będzie a tu lipa :sorry2: chmury naszły i zimno jakby śnieg miał spaść tak czuć w powietrzu :tak: ciekawe jak w domu mam zimno bo kalafiory przykręciłam :sorry2: idę sobie ciepłą herbatkę zrobić i posiedzieć :-)

hej kobietki!!!!

witam sie i ja z wami w ten brzydki,zimny i pochmurny wtorkowy dzien.:wściekła/y::wściekła/y:
nie ma bata w najbliszym czasie snieg spadnie.:szok::szok:a co najgorsze u nas w domu zimno jak nie wiem, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzies piec przywiezli ale beda go matowac dopiero w czwartek.:wściekła/y::wściekła/y:
moje dzieci spia,obiad juz zrobiony i zjedzony,pranie mi sie pierze,krystian z m grają w szachy a ja na bb zasiadłam.

miłego dnia.:-)

as-kochana trzymam kciuki-oby wszystko było dobrze.

dowikla-jak tam sprawdzian dominikowi poszedł???

iwicik-kochana to faktycznie jestes zabiegana.
ale na pweno chrzciny beda udane.:tak::tak::tak:

dziewczyny wiem że każda z nas ma różne suwaczki z różnych stron, ale na moderatorni padło ostrzeżenie... nie wiem czy meduska je przeczytała i mam nadzieję że nie będdzie miała mi za złe że to wklejam ale administratorka prosiła o natychmiastowe usunięcie wszystkich suwaczków ze strony maluchy.pl ponieważ jacyś hakerzy zaatakowali tą stronę i wszystko z tej stronki ma wirusa , są przez to jakieś problemy z komputerami a także z BB ,
także jak możecie posprawdzajcie swoje suwaczki i pousuwajcie te zawirusowane , z góry dziękuję za uwagę.

No i dzień zbliża isę ku końcowi. Odebałm wyniki prześwietlenia-płuca bez zmian. POszłam do babci na pięć minut ale tak sie zagadałyśy, ze wysżłam po 2h, jeszcze spotkałam lekarza i z nim pogadałam. Boją sie ciąć babcię i wymyślili, ze przez żółądek jkoś jej te kamienie wyciągną. Babci asię cieszy, ze pod nóż nie idzie.
I poleciałąm do lekarza, dostałam recepte na inhalator-wziewy jakieś czy coś, ponad 4 dychy:sorry2:, a gorzkie dziadostwo fuj, no al enic, [rzeżyje niech tylko pomoże, bo już nie wyrabiam.
Malinuś tak więc odpowiedziałm ana pierwsze pytanie, jakoś tak wlotem, hehe.
Odebrałąm młoda z przedszkola. Z płaczem-bo nie chciała jeszcze iść do domu:rofl2:. No ale jakoś doszła:-DPrezkabaciłam ją ciepłym kakałkiem.
No i rozmontowałam łóżeczko Witusi, wchodzi i mówi-mamo-gwoździe wyleciały, nie da się spać, i co teraz.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja teraz mam zadanie poustawiac jakoś ten pokój, hehe

Dokładnie tak :tak: W ciagy dnia tez dokładnie wie kiedy siku robi, a jak nasika to otem sie rozbiera, żeby jej pieluch zmienić :-D tylko, ze ona nie za bardzo gada, więc jeszcze lipa :sorry2: No i zimno, no ale Helenke odpieluchowałam w grudniu :szok::-D Nabyłam juz nocnik, bo tego co miałam to sie pozbyłam, zobaczymy, może będę próbować :-p
Powiem, Cii, że moja bardzo szybko zimą złapała, a latem sikął po nogach i potrafiła się tym jeszcze cieszyć, hehe. A zimą? 2 dni i wiedziaął do czego się robi, hehe. Ja o wiośnie o łóżeczkowym odpampersianiu mówiłam.

Lidka współczuję, zebyście sie tylko tfu tfu tfu jakiegos choróbska nie nabawili:no:

A mnie nadal głowa boli. Od wczoraj rana jakoś przejśc nie chce. A jak kaszlnę, to nei wiem, czy płuca wypluję, czy oczy wydusze bólem:-D

Dobra, obiad zjeść i pokój skończyć

reklama
Hej laseczki :happy2:
Dzięki Kamcia za ostrzeżenie mi też się właśnie pokazuje że strona suwaczki pl maluchy...zawirusowana jak piszę posta i że to niebezpieczne dla kompa dlatego dziś prawie z bb nie korzystam :no::no::no:tak więc laski jak któraś ma suwaczek ze strony maluvchy to usuwać biegusiem :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry