reklama
B
Beata1988
Gość
Lena zdrówka dla Ciebie 
As Kuba potrafi bardziej bałagan zrobić
ja i tak większość zabawek pozbierałam 
Witam wieczorem
M się kąpie a ja zaraz idę drugą kolację zjeść :-) jem za dwoje hehe
jakaś padnięta jestem tylko nie wiem po czym
idę zaraz Kubę kłaść spać i sama się kładę :-) pustki tutaj dzisiaj jak nie wiem co
do jutra Laseczki 

As Kuba potrafi bardziej bałagan zrobić

Witam wieczorem

Witam
odrazu witam nowe mamusie widze ze dołaczyły :-):-):-)
Beata o matko
jaki bałagan .......no i na co mamusia kupuje tyle zabawek

Lena zdrówka dla ciebie
Aleksia no takie zmiany i na 12 trzeba wracac do domu :-( nie boisz sie tak w nocy sama chodzic

As no tobie to przysługuje dłuższe spanie bo ty wiecznie na wysokich obrotach

Lidka dzieki mi was tez brakowalo:-):-):-)
No a ja od rana sprzatam niestety po tygodniu jaki mój chłop zostawił balagan bo stwierdzil ze nie mial czasu sprzatac

a jutro spodziewam sie gosci wiec trzeba było ogarnąć chałpe jeszcze pranie musze zrobic i prasowanie ale to jutro bo jeszcze nawet nie rozpakowałam walizek
Lenka kaszle strasznie ale smaruje ja mascia wygrzewajaca i daje syropek moze przejdzie jak narazie goraczki brak wiec nie ide z nia do lekarza
zobaczymy co sie bedzie dzialo
odrazu witam nowe mamusie widze ze dołaczyły :-):-):-)
Beata o matko

Lena zdrówka dla ciebie
Aleksia no takie zmiany i na 12 trzeba wracac do domu :-( nie boisz sie tak w nocy sama chodzic

As no tobie to przysługuje dłuższe spanie bo ty wiecznie na wysokich obrotach

Lidka dzieki mi was tez brakowalo:-):-):-)
No a ja od rana sprzatam niestety po tygodniu jaki mój chłop zostawił balagan bo stwierdzil ze nie mial czasu sprzatac

Lenka kaszle strasznie ale smaruje ja mascia wygrzewajaca i daje syropek moze przejdzie jak narazie goraczki brak wiec nie ide z nia do lekarza

aguska2017
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ja tu widzę że nie tylko u mnie brak czasu żeby wpadać
Beatafajny ten twój Kubuś a bałagan to musi być u dziecka inaczej to byłoby dziwne hehe
Lenazdrówka
A ja wam sie pochwale mój synuś dzis mnie zaskoczyl:-)Umie już chodzić w swoich kozaczkach i grubo ubrany choć jeszcze tydzień temu gdy postawiłam go na ziemi to tylko stał bo jak chciał sie ruszyć to robił bach na pupe
Byliśmy dziś z Bartkiem i mężem na zakupach w Carefourze i wzięłam Bartka żeby sobie pochodził:-)Ale byłam z niego dumna:-)Piękny widok bo do tej pory to tylko latał w domu bo wiadomo zima jest a dziś do tego był jakiś grzeczny
Zaczyna łapać słowo nie więc nie długo pięknie zacznie mi pyskować hehe
Jutro chyba idziemy do lekarza Bartka zaszczepić i przy okazji go zmierzę i zważe bo ostatnio go ważyłam jak miał 8.5 miesiąca to trochę czasu minęło zobaczymy ile przytył:-)
Zaraz sie kładę spać bo rano trzeba wstać

Beatafajny ten twój Kubuś a bałagan to musi być u dziecka inaczej to byłoby dziwne hehe

Lenazdrówka
A ja wam sie pochwale mój synuś dzis mnie zaskoczyl:-)Umie już chodzić w swoich kozaczkach i grubo ubrany choć jeszcze tydzień temu gdy postawiłam go na ziemi to tylko stał bo jak chciał sie ruszyć to robił bach na pupe

Jutro chyba idziemy do lekarza Bartka zaszczepić i przy okazji go zmierzę i zważe bo ostatnio go ważyłam jak miał 8.5 miesiąca to trochę czasu minęło zobaczymy ile przytył:-)
Zaraz sie kładę spać bo rano trzeba wstać

A
Aleksia123
Gość
Witam się z Wami laseczki. Dopiero co weszłam do domu:-(z drugiej zmiany jeżdżę z takim chłopakiem z ostrowca:-) ale ciało:-). Fajny miły itd. :-):-):-) Lena dużo zdrówka. Dziewczyny czy Wy się orientujecie może czy jest jeszcze coś takiego w biurze pracy jak dodatek aktywizacyjny? Jak np byłam na zasiłku 5 miesięcy a teraz znalazłam sama pracę to biuro pracy powinno mi wypłacać przez ten okres jaki by mi się należał dalej zasiłek połowę tej kwoty. As może Ty coś wiesz na ten temat?
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
My dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy do domu więc nie zaglądałam ale już od dzisiaj znowu w domku siedzę

Nie ma to jak powrót na stare śmiecie, od razu człowiek nabiera energii na zapas

A dzisiaj porządki i pranie i jakieś większe zakupy czekają

My dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy do domu więc nie zaglądałam ale już od dzisiaj znowu w domku siedzę

Nie ma to jak powrót na stare śmiecie, od razu człowiek nabiera energii na zapas

A dzisiaj porządki i pranie i jakieś większe zakupy czekają

Witam i ja
Dzieciaki jzu nie spia,ale jeszcze kazalam IM lezec;-)Mi sie nic nei chce wiec zasiadlam sobie na chwilke do laptopa

Wczoraj przez wiekszosc dnia byla u mnei siora z Kacprem i Maja

Zjedlismy wspolny obiadek i ciacha

Jak siora pojechala to mialam full sprzatania i juz w sumie nie chcialo mi sie wlaczac laptopa
Dzisiaj w planach mam oczywiscie spacer i poczte no i moze cosik bym poprasowala;-):-)
Dzieciaki jzu nie spia,ale jeszcze kazalam IM lezec;-)Mi sie nic nei chce wiec zasiadlam sobie na chwilke do laptopa

Wczoraj przez wiekszosc dnia byla u mnei siora z Kacprem i Maja

B
Beata1988
Gość
Iwcik zdrówka dla córci 
Malinka witamy w klubie, mnie też głowa boli
zaraz tabletkę sobie wezmę
liczydło w końcu znalazłam więc postaram się je dzisiaj wysłać :-)
Witam. U mnie pochmurno coś i zimno
wczoraj chyba słoneczko ostatni raz wyjrzało w tym tygodniu
Kubek zjadł i się bawi u siebie :-) ja dopiję herbatkę i się biorę za robotę
dzisiaj na obiad rybka
jeszcze do sklepu bym musiała skoczyć ale mi się nie chce
poczekam na wypłatę na koncie i od razu opłaty zrobię jakieś
no teraz jestem ciekawa jak to będzie jak mi ratę zabiorą pierwszą
z czasem się przyzwyczaję i będzie dobrze, mam nadzieję :-)

Malinka witamy w klubie, mnie też głowa boli

Witam. U mnie pochmurno coś i zimno

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) jestem pracoholikiem
nie zaglądam bo pracuje bo dziewczyny wykorzytuja zaległe urlopy
w zeszłym tygodniu 3 dni migrena mnie trzymała nie dała normalnie życ Gabi w domu bo w przedszkolu owsiki i szkarlatyna a od wczoraj znowu złapało ja gardło i teraz bidusia śpi ale kaszle co troche znowu inhalacje i syropy Zuzia zaraz idzie na zajęcia do biblioteki ,Wojtek jest u mojej mamy DZis tez troche zaczyna mnie głowa bolec ale chyba to od tego ze za dlugo spałam
czasmi sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam ze zmieniłam pracę
bo odkad zmieniam mam problemy ze zdrowiem 
zdrówka zycze chorowitkom
na poprawe nastroju
YouTube - Natalia Kukulska - Wierność jest nudna [OFICJALNY TELEDYSK HD] Och, Karol 2

zdrówka zycze chorowitkom

na poprawe nastroju
YouTube - Natalia Kukulska - Wierność jest nudna [OFICJALNY TELEDYSK HD] Och, Karol 2
Ostatnia edycja:
Podziel się: