reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM:-)
Mi się nowy tydzień zaczoł nieciekawie bo Natalka znowu złapała jakies przeziębienie normalnie jakaś masakra:-(
Zbliżają się ciepłe dni a ona się rozchorowała, mam nadzieję że doleczę ją bez antybiotyku:-(
Trzeba iść ogarnąć troszke mieszkanie, wywiesić jedno pranie i wstawić następne, teraz Natalka siedzi cały czas na dworze i pranie cały czas się zbiera, no ale dobrze że jest w miarę ciepło:-)

reklama
aguska gratuluję ząbka :-)
beata ja jak jeżdże na zakupy to tez nigdy nic soebie kupić nie kogę a później narzekam :-p
witaj wiktoria.. widze ż enie tylko ja zniknęłam ;-) ale tak to jest jak się czasu nie ma za bardzo na wszystko..
doba mogłaby być dłuższa.. a przynajmniej noce:-D
barbara
zdrówka dla córki..

a ja też przeziębiona.. yhhh gardło oli, a do tego dzisiaj czuję się taka osłabiona jakaś... :sorry:
fanta dzięki ze do mnie napisałaś :*
bo znów bym tu nie weszła:zawstydzona/y:

a co z lenaRTD?? była codziennie na forum a teraz ucichła....

Witam. U mnie pogoda w miarę ładna, raz chmurki raz słońce i na szczęście nie pada :tak: Kuba się bawi, a ja już mam posprzątaną kuchnię, zupka się gotuje, pranie się właśnie skończyło kręcić i zaraz trzeba się dalej wziąć za sprzątanie :sorry: a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry: muszę się pozbyć wózka po Kubie z balkonu bo ciepło się robi a ten mi zawadza :tak: ale kurde nikt nie chce go kupić a w idealnym stanie jest :-( wczoraj był jeden facet do sieny i się ma zastanowić, dzisiaj ma być drugi :tak: mam nadzieję że w końcu ktoś go kupi bo kasa potrzebna, trzeba w drugim aucie parę rzeczy zrobić :tak: ja bym z miłą chęcią poszła spać, coś ostatnio się nie wysypiam :sorry: uciekam pranie powiesić i do kuchni dalej obiad robić i jeszcze posprzątać oj już mi się nie chce :-) zajrzę jeszcze później :-D

Witajcie dziewczyny ja jestem tu nowa, ale tez jestem mamuśką ktora siedzi z moją 21 miesięczną córeczka w domu, mam nadzieje ze bede tu milo spędzała czas. pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę.

Kubulec sobie śpi więc zaglądam do Was. Widzę, że nie mały ruch się zrobił :-D;-).
Aguska, my też z T mieszkamy u rodziców <jego> i mam dokładnie tak samo jak Ty, na szczęście pracują :tak:. Zresztą już kiedyś o tym pisałam. Będziemy się teraz starali o kredyt z dopłatą rządową <rodzina na swoim> polego to na tym, że przez 8 lat spłacają nam część odsetek <nawet do 50%> i było by lżej. Za jakieś dwa lata będę szła do pracy, w najgorszym wypadku jak Kuba pójdzie do szkoły. Teraz szukam czegoś w domu <jak większość mam siedzących w domu chyba :-D>. Dla nas wyjdzie, to korzystne. Mam tylko nadzieję, że się uda :tak:. Mieszkanko już upatrzyliśmy sobie. Dwa pokoje 48m2, dla naszej trójki jak najbardziej wystarczy. I czynsz nie drogi bo 380zł i wszystko ładnie wygląda. Opłaty też nie były by duże. Zobaczymy czy się uda. Jak o tym myślę, to brzuch mnie boli.
Barbara, dużo zdrówka dla Natalki :tak:, swoją drogą jak już wyzdrowieje, to pogadaj z lekarzem niech jej da coś na wzmocnienie. Bo się wykończycie <finansowo i nie tylko> przez to chorowanie.
ViKamcia, nie ma sprawy :tak:. Dużo masz pewnie roboty przy maluchach. Ale jak znajdziesz chwilkę czasu i chęci, to się u nas pokaż i napisz co słychać. Zdrówka Ci życzę :tak::tak:i tego by Emma ani Viki się nie zaraziły.
Beata, znajdź czas na odpoczynek, bo ileż to można latać? Normalnie podziwiam. Jak znajdujesz tyle siły <a może dopalacze bierzesz :-D;-) jak coś to podaj nazwę to może i na mnie podziałają :-D>. W ogóle pomyliłam Cię z Justą, bo to ona miała teraz biały tydzień i komunie :-D:-D. Takie obie jesteście zalatane, że już Was myle :-D:-D:-D.
Swoją drogą ciekawa jestem gdzie wywiało naszą As, lenke, malinke, gimpelke, :baffled:. Justa, pewnie relaksuje się po białym tygodniu.
Magda-Lenka, witam i Ciebie :tak:. Napisz coś o sobie.

Witam dziewczynki.
powoli dochodzę do siebie.
Skutecznie przywróciła mnie do życia angina Kubusia ....
Tylko gorączka była do 40 st. i nic więcej ,a okazało się ,że to silna angina.
Dziś była rano o 8 msza za tatulka mojego..
Oj ciężko żyć bez niego,oj ciężko...
pozdrawiam

Cześć As, fajnie, że znów jesteś z nami. Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz. Zdrówka dla Kubusia synusia :tak:. Swoją drogą, to oprócz gorączki nic mu nie dolegało? :szok: Ciężko jest u dziecka co kolwiek rozpoznać jak jest tylko gorączka <tak mi się wydaję>. Chociaż Ty masz większe doświaczenie w byciu mamą i napewno się orientujesz

Tak fanta od piątku miał tylko gorączkę prawie 40 stopni i nic więcej.
W sobotę raz zwymiotował i to mnie skłoniło do poszukiwań .Zajrzałam do gardła i się przeraziłam .
Prawa górna częsc gardła łaczywa się z lewą ,a na tylnej ścianie gardła Kuba miał nalot ropny .W czoraj w najlepsze zajadał z nami kurczaka na obiad a na kolację zażyczył sobie pizzę :szok::szok::szok:
Ja bym chyba nic nie przełknęła z takim obrzękiem gardła ,bo to ból przeokrutny ,a on bólu nie czuje tak jak my ,więc jemu chyba nie przeszkadza.:eek::eek::eek::rofl2::rofl2:

reklama
As, dzielnego masz syna :tak:. Ja pamiętam jak za dzieciaka chorowałam non stop na angine. Wymioty, gorączka, tylko bym spała i ten okropny ból gardła. Teraz mam przerost migdałów no ale da się z tym żyć tylko zawsze gardło do wiwatu dostaje:-( i ostatnio też ucho.

Kurczę zaraz 19 i strasznie pusto dziś na naszym wątku.
Gdzie Was wywiało? :-(

edytowałam ,bo jedno pod drugim było tego samego autora
pozdrawiam mod;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry