fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Malinka, nas RnS ratuje puki do pracy nie pójdę
. Po za tym masz rację, że można się w nim wkopać, a to zależy od rat jakie bierzesz. Np. w ratach malejących <gdzie maleje nie rata a odsetki a rata jest równa>, a raty stałe są równe <w sensie odsetek i kredytu>. Więc biorąc RnS malejące można stracić tak jak pisałaś 30 tys., a w równych jak Cię stać to możesz odłożyć i zyskujesz 30 tys. Więc, to zależy co się komu kalkuluje ;-). Mieszkanko nam 48m2 starczy, bo więcej nas nie będzie ;-) i damy sobie radę. Na początku też myśleliśmy nad trzema pokojami ale na starość, że się tak wyraże sami zostaniemy i tylko sprzątania więcej he, he
.
Fajnie, że taką teściówkę masz kochaną
, jak było miło, to się nie dziwie, że do nas nie zaglądałaś;-), a teraz odpoczywaj puki dzieciaczków nie masz w domu ;-).
Natalia_lila, planujesz działalnośc realną czy on-line? Tak z ciekawości pytam
. Po za tym masz rację, że można się w nim wkopać, a to zależy od rat jakie bierzesz. Np. w ratach malejących <gdzie maleje nie rata a odsetki a rata jest równa>, a raty stałe są równe <w sensie odsetek i kredytu>. Więc biorąc RnS malejące można stracić tak jak pisałaś 30 tys., a w równych jak Cię stać to możesz odłożyć i zyskujesz 30 tys. Więc, to zależy co się komu kalkuluje ;-). Mieszkanko nam 48m2 starczy, bo więcej nas nie będzie ;-) i damy sobie radę. Na początku też myśleliśmy nad trzema pokojami ale na starość, że się tak wyraże sami zostaniemy i tylko sprzątania więcej he, he
.Fajnie, że taką teściówkę masz kochaną
, jak było miło, to się nie dziwie, że do nas nie zaglądałaś;-), a teraz odpoczywaj puki dzieciaczków nie masz w domu ;-).Natalia_lila, planujesz działalnośc realną czy on-line? Tak z ciekawości pytam

a oleju nie kupiłam zapomniałam hehe

ja już mam wszystko zrobione