reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam panie!zaraz ide spac,ale musialam jeszcze przeczytac co u was nowego:tak:
Noelia - Weroniczka dorodna sztuka bo je i je bez przerwy i dzis bylysmy na wazeniu i ma 5740kg:-D
Iwonka2006 - dzieki za link!narazie nie zdazylam skorzystac ale na pewno to zrobie;-) :tak: co do prusakow to ja bardzo sie boje kazdego robaka a juz najbardziej jak ma takie dluugie i oblesne wasiska!!!!:no: :no: :no: wspolczuje serdecznie i mam nadzieje ze skutecznie dadza sie wytepic.moja mamuska miala i ma nadal bo jedni sasiedzi na caly blok nie chca sie zgodzic na dezynfekcje i tyle!a nie ma co pryskac bo oni tez maja wiec i tak z powrotem prusaki wleza do wszystkich wiec szkoda kasy:wściekła/y: ludzie sa paskudni:wściekła/y: u mamci to sie zadowowli glownie pod kasetonami!
Kunda - no no ze ci pomocnicy geodetow w glowie...;-) :-D ;-) ale popatrzec zawsze mozna,jeszcze nik z tego powodu nie zginal:-D :-D :-D
Magda31 - to fajnie ze ekg wyszlo ok,mam nadzieje ze szybko sie wszystko do konca unormuje i bedzie ok.sie dziecina pewnie troszke przestraszyla badania?czy dzielna kruszynka byla?

reklama
Moje dziecie ma zapedy sadonistyczne czyli pobudke o 5 i za nic nie chce jeszcze pospac...po kim on to ma:szok: Teraz własnie paszukuje guzików na łózku i jest bardzo zdziwiony ze sa przyczepone:-)

Iwonka wspołczuje my nie mamy takiego problemu...odpukac bo nie cierpie robali:wściekła/y:

Magda dobrze ze ekg wyszło ok

Brenda czekamy na fotki z imprezy i oczywiscie torcika

Pycha jak tam mezus, lepiej juz z okiem, jesli nie to najlepiej udac sie do okulisty

Witam:-)
Padam na pysk, bo w nocy walczyłam z moim synusiem. Na szczęście to ja byłam górą:-D. Przy drugiej pobudce odmówiłam mu cycusia i dałam smoka. bardzo mu się to nie podobało, rzucał się, co chwilę budził na nowo, potem była chwila wielkiego płaczu i troszkę uspokajania na rękach, ale powiedziałam sobie, że dam radę i w końcu mały padł. Spał do 7.30 jak nigdy - zazwyczaj budzi się ok.6.00 czasem nawet o 5.00. Dziś w nocy pewnie będzie powtórka z rozrywki:eek::baffled::dry:.

Ja też nie wiem, jak te całe prusaki wyglądają i całe szczęście, bo nie cierpię robali i pająków:dry:. Iwonka - powodzenia w walce z robalami;-).
Pycha - kuruj męża, oczy to ważna rzecz:tak:
Katarzyna - ładnie waży Twoja córcia:-). A ile miała, jak się urodziła:confused:

hej

ja na chwilke bo mój mały robal siedzi mi na kolanach i nie daje popisać

chciałam tylko powiedzieć że z okiem OK, tak mi Darek powiedział o 5:30 jak Majka jadła mleczko, a sama tego oka nie widziałam, a wiadomo jak to z chłopami, jak sama nie zobaczę to nie uwierzę

kurna co z suwaczkiem???:wściekła/y:

Witam! Co sie stalo z waszymi suwaczkami? Mi wczoraj znikl jeden kubus puchatek z podpisu ale to chyba inna ptrzyczyna....
Noc mialam okropna! Moje dziecko co chwile doslownie robilo pobudke na cyca a po 4 rano sie obudzila i nie chciaLA JUZ SPAC ALE JAKOS JA PRZETRZYMALAM NA LOZKU I PO 6 USNELA.....kOSZMAR!

chyba im sie cosik popsuło z tymi suwaczkami:-)

a ja pije sobie herbatke i mam chwile spokoju bo Macio padł. Ogladnelismy sobie dzis Kubusia i Hepalumpy wczoraj mu kupiłam...wiecie co lubie takie bajeczki:-)

Pycha - wszystkie suwaczki Lillypie nie działają, nie przejmuj się;-)
Właśnie skończyłam prasowanie - znienawidzone przeze mnie zajęcie:wściekła/y:, znowu będzie spokój jakiś czas:-p.
Jaka pogoda u Was:confused: U nas pochmurno, ale czasem wychodzi troszkę słonka i wieje. Mam nadzieję, że nie będzie padać.

reklama
mój Darek wrócił juz z pracy, bo po 14 idziemy na szczepienie :-:)-:)-(

z okiem rzeczywiscie wszystko OK :-):-):-)

a i suwaczki mi juz działają :-):-):-)

a tearz idziemy na godzinke na dworek :-):-) póki nie pada

Do góry