reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ze w nocy laza to tez juz widzialam bo jak raz wstalam za potrzeba i jak zapalilam swiatlo to zaczely uciekac i tak mnie to ruszylo jak zobaczylam dopiero ile tego jest ze je ZABIJE TE OBRZYDLIWE PARSZYWE ROBALE !!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Nudzi mi sie :happy:

o co chodzi z tą białą stroną?
Te płytki są do nieczego. Włąścicielka mieszkania ustawiała, a te paskudztwa je omijały i nadal łaziły. Ja miałam taki śmierdzący spray. Pryskałam np. przy progu, to nie przełaziły. Na szczęście już nie mam takich towarzyszy.

Zalozylam nawy watek w POGADUSZKACH pt. Opowiadanie....Jak ktos ma chec na nowa zabawe to zapraszam!
A ja chyba nie dlugo ide sie umyc i poloze sie spac.Jestem ciagle nie wyspana.Chyba zaczne chodzic spac razem z moim dzieckiem to wtedy sie wyspie.Juz prawie rok i miesiac nie bylo u mnie przespanej nocy.

Ja mam akurat OFTARINOL i to jest 5 pojemniczkow po 10ml i to sie wlewa bezposrednio do oka.Jest dobry bo juz sprawdzony i przez dziecko i przez doroslego.To mi polecili w aptece.

reklama
Do góry