reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc
ZUZIA 1 brawo:-D trzymam kciuki za pomyslne nocki bez cycusia,
u mnie pogoda super bez wiatru i deszczu.......slonko swieci

prusaki fuuuuu moja kumpela miala i to fakt zadne plytki nie pomoga jesli nie bedzie dezynfekcji calego bloku
Magda mam nadzieje ze te szmery szybko odczepia sie od malej:-)

kurcze dziewczyny zapomnialam o spowiedzi do chrztu:szok: hihihi a co tam zawsze mozna sobie podpisac;-)

reklama
U mnie pogoda tez do niczego pochmurno i wietrznie:-( ale i tak siedzimy w domku przez przeziebienie Macia wiec praktycznie to wszystko jedno:-)

My tez mamy isc na szczepienie ale jak macius sie wykuruje i musze kupic szczepionke:-)

Czesć

Ale duzo naklikałyście ,ale już nadrobione mam ,zaraz na necie spojrze jak te prusaki wygladają ,bo też pojęcia nie mam:no: :baffled:

Magda cieszymy się z Emi że EKG wyszło dobrze,i dobrze że to każa kontrolowac,lepiej chuchać na zimne:tak:

katarzyna twoja córcia to dorodna dziewuszka jest ,chwaliły ją w przychodni :confused:

a my po spacerku i dobrze bo zaraz chyba lunie

ale musimy jechać na szczepienie :-( ale mam stresa, ostatnio popłakałam siezrazem z małą :-(

przed chwila sie wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo mam neostradę razem z kumplem i cały czas mu płaciłam 30 zł miesiecznie, a teraz on wyjechał i dałam kase jego mamie i okazuje sie że powinnam płacic 25 zł :-(
może 5 zł to nie majątek, ale jak tak zliczyc to trochę sie nazbiera

Pycha - ja też zawsze byłam w stresie jak jeździłam z Karoliną do lekarza, po tych wszystkich szczepieniach tak bała się tam jeździć, że już od progu był ryk. Przeszło jej dopiero, jak pomalowali gabinet w różne zwierzątka i postacie z bajek (fajny pomysł mieli z tym gabinetem:tak:). Teraz chodzimy do lekarza w innym mieście, bo się przeprowadziliśmy i z Kubusiem nie ma żadnego problemu.
U mnie dzisiaj chyba będzie święto - mój synuś pierwszy raz sam wstał w łóżeczku:tak::-):tak::-). Korci mnie, żeby zadzwonić do taty i mu powiedzieć, ale chyba zaczekamy i zrobimy mu niespodziankę;-). A byście widziały, jak się cieszył, jak wstał:tak::-D.

A Macius dzis poraz pierwszy powiedzial MAMA ale jestem szczesliwa:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ale ze mnie wyrodna matka!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :szok: :szok: :szok: Tak sie czuje ale musze to przebolec!!!!!!Moje dziecko bylo spiace i w samochodzie jak wracalam do domu chciala cyca,wiec jej dalam.Jak weszlismy do domu to ja wsadzilam do lozeczka i zaraz zaczal sie placz.Ale powiedzialam sobie ze koniec!:no: W lozeczku sie spi!:tak: Byl taki placz z pol godziny(w miedzy czasie wzielam sie za obiadek)Po tym czasie podeszlam do niej i znow ja polozylam bo stala i wyla w lozeczku.Nachylilam nad nia glowe ze mal nie wpadlam do lozeczka i jakos zasnela.:happy: Teraz spi juz ponad 10 minut a jeszcze szlocha przez sen......:sick:
zuzia1 Ja tez pamietam jak moje dziecko stanelo samo pierwszy raz w lozeczku,Odrazu zrobilam zdjecie.To jest radosc:tak:

Kunda A jak ty chcesz kupic szczepionke:confused: Bo teraz te szczepienie jest zwykle czyli darmowe a przy kolejnej wizycie kolo 18 miesiaca to wtedy szczepionka skojarzona....I po tym okresie wreszcie dluzsza przerwa:-) Tez bylam w niebo wzieta jak moja corka do mnie zawolala mamo!Gratuluje!

Moje dziecko juz od luzszego czasu wola MAMA ze zrozumieniem i tata z reszta tez.Jak tylko jej zejde z oczu i zauwazy ze mnie nie ma to wtedy najbardziej:-) :-) :-)
Dzis o 18;00 ma przyjechac ta babka i WYTEPIC te robactwo:baffled: :-)

Iwonka - bądź dzielna, przecież kiedyś musisz ją nauczyć zasypiania bez cyca. A masz tę książkę "Uśnij wreszcie":confused:. Tam też są różne porady jak nauczyć dziecko samodzielnego zasypiania, może Ci się przyda:confused:.
Właśnie zrobiłam mojemu szkrabowi zdjęcie, jak staje sam przy kanapie:-).

reklama
Dziewczyny witam :-)

Ja tez jestem mama siedzaca z corcia w domku i dopiero teraz znalazlam ten watek.Jakas slepa chyba jestem albo niedowidzaca :eek: ze wczesniej tu nie zajrzalam...

Mam nadzieje, ze moge sie do Was przylaczyc??

Musze troche poczytac o czy tu piszecie zeby byc na biezaco ;-)

Uciekam nadrabiac zaleglosci w czytaniu.Zajrze wieczorkiem.Pozdrawiam.

Do góry