reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie!

Mój K ma po ojcu koslawosc kolan. Niestety!
Bodzia wracaj
wenus - witam nową koleżankę!

Jestem jeszcze padnieta, po 1 wrocilismy. Bylismy w Lazienkach, na miescie no i oczywiscie w Ikei w Markach.

reklama
Hejka!
Z kubkiem kawy do Was zasiadam. Pogoda paskudna 13 stopni :dry:.
Aelreda, ale z tym ruskiem żeś wypaliła :-D:-D. Serio? W dopiero w będę mogła Ci wysłać dobrze?
Aguska, ja też młodego do kościoła zaciągłam w lipcu :-D.
Asienka, Ty teraz Wa-we sobie zwiedzasz? Pozazdrościć i jak w tych łazienkach? Dużo toi-toi stoi? Wiadomo przecie, to łazienki :-D:-D:-D.
Po wczorajszym grillu tak przemarzłam, że szok, a dziś mnie gardło drapie :confused:, no ale cóż ten typ tak ma ;-).

Fanta ale kiedy wyślesz? Hihi bo jakoś nie dopisała :-D
A z tym ruskiem prawda, no nawet numer mogę wam podać :p

Na gardło to sobie czystą zafunduj :-D

Ja wstałam przed moimi chłopami, cud w ogóle że Wiktor mi jeszcze śpi a mamy straszne problemy z jego spaniem...

Aguska, sami sobie i sami ze sobą. Bardzo udany, jak wróciliśmy małego wykąpałam, dostał jeszcze serek na kolację, pomemlał i poszedł spać w moim wyrku :-D. Ja też padłam i nawet nie wiem kiedy :-D.

Bry:)
U nas dzis chłodniej... tylko 12 stopni i wogóle nieciekawie za oknem. Ja nastawilam reczniki na gotowanie i ciekawe jak mi wyschął:sorry2:

Olo dzis maruda! Matko! Pałacze obyle powód... o to ze si nie poleciało do nocnika... (akurat mu sie nie chciało siku a ten sie uparł i cisnął i nic), :baffled: o to ze baczek nie chce sie krecic na kanapie... o to ze herbatka goraca i nie moze jej teraz natychmiast wypic (a przed sekunda pił wode wiec peagnienia strasznego nie ma)...

Zaraz mam dzwonic do pani ordynator kardiologi bo w piatek mnie totalnie olała- wiecie jak to jest jak sie nie ma fartucha to cie odsyłaja i kaza czekac w nieskonczonosc:baffled: I akurat ta pani kardiolog co u niej bylismy jest na urlopie:baffled:

fanta zdrówka! Fajnie ze grill udany:tak:
aguska no to super!:-D

Ja sie wczoraj z moim pozarłam, wyszłam na spacer, wracam a ten jakby nidgy nic do mnie gada! Bezczelny! Najpierw mocne słowa i zero przepraszam. Nie gadam z nim! Nie mam przyjemnosci... :no::wściekła/y:

A wogóle to mam dzis pierwszy dzien @:baffled:

reklama
hej a ją jestem w pracy brzuch mnie boli aguska ona właśnie nie ma x jakiś dziwny przypadek nogi proste jak zapałki a kostki uciekają

Do góry