reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Różyczk@, ja ze swoim nie gadam już dłuższy czas, a jak tak to "pro forma" :cool:. Współczuję Olka marudy, mój też tak ostatnio miał ale wydaje mi się że to od pogody zależy, zresztą nie ma się co dziwić, dorosły nie ma nie raz humoru i wszystko go irytuje, a co dopiero dziecko :-p. 3mam kciukasy za wizytę u kardio :-).
Justa, dzięki za info :-p.
Lena, w nowej czy starej, bo ostatnio pytałam się i jakoś olałaś moje pytanie :-D

reklama
Różyczk@, a mój na zmianę ze mną do komputera się dosiada, on jedną bają albo teledysk z gumi misiem, a ja BB :-D. Też mam marudę w domu :dry: ale po południu położę go spać i może wstanie mniej marudny ;-).
Jestem mega mądra. Włożyłam bułkę do piekarnika żeby była ciepła i chrupiąca i powiem Wam, że tak chrupiącej nie jadłam nigdy :-D idzie zęby zgubić :-D

w nowej
Różyczk@, ja ze swoim nie gadam już dłuższy czas, a jak tak to "pro forma" :cool:. Współczuję Olka marudy, mój też tak ostatnio miał ale wydaje mi się że to od pogody zależy, zresztą nie ma się co dziwić, dorosły nie ma nie raz humoru i wszystko go irytuje, a co dopiero dziecko :-p. 3mam kciukasy za wizytę u kardio :-).
Justa, dzięki za info :-p.
Lena, w nowej czy starej, bo ostatnio pytałam się i jakoś olałaś moje pytanie :-D

Witajcie!
No jutro FM, wreszcie! I jeszcze na zumbe chce sie zapisac w tym tygodniu, bo w czasie upalów to nie mialam ochoty.

Fanta - w Łazienkach wystawiać się z dupskiem nie polecam, bo Was zaatakuje golab, paw czy wiewiory.

My bajki ogladamy w pedrive przymocowanego do TV, mamy tam nieco dzieciecych bajek, które Ksawek uwielbia, a ja znam na pamiec!

Różyczka mój też marudny...:sorry2:
Fanta dobra bułeczka:-Dmój też te bajeczki ogląda i Gumi misia też lubi:-D
Lena a to dobrze że nie ma tych iksów ale jak coś widzisz to pewnie kontroluj będziesz spokojniejsza:tak:;-)szkoda tylko że aż do listopada musicie czekać:dry:

Asienka :-D nie nie ja się o toi toi pytałam, tak serio :tak:;-) jest tam jakiś? Bo ja nigdy w wa-wie nie byłam, człowiek się tylko naczytał, zdjęć na oglądał. Nie śmiała bym dupska wystawić na widok publiczny, mimo iż pyskata to wstydliwa ze mnie bestia :-p.
Aguska, dobra ale mega twarda :-D. Te Ludwiczkowe bajki wymiatają i dużo uczą no i piosenki mój młody lubi typu wpadła gruszka do fartuszka, jedzie pociąg, 4słonie ;-).
Aaaa Asia, wiem już na czym zumba polega, fajna rzecz ale póki co pozostaje mi zumba w domu :-D.
Muszę odkurzyć bo mi dziecię chrupki na stoliczku pokruszyło :dry:.

reklama
Fanta - tak serio, to nie wiem czy sa w Lazienkach, lecz zapewne cos tam bym odnalazla. Ja siku robilam nad Wislą w toi toi. W Arkadii były samosłukajace sie kibelki, u nas W Centarch Handlowych takich luksusów nie ma!

Do góry