reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Renata już oddany:-) a na moje to na Agnieszkę głosuj na tej stronce co podałam;-):-)
Bodzia to ty ciągle w biegu a fajnie było w Krakowie?w ogóle ja nie wiem ostatnio wszystko mnie omija bo nie w sumie po co tam jechałaś?tak rekreacyjnie?z chłopcami?
Fanta ja mam lody;-)

Mój Bartek zasnął dziś o19,30:-) po spacerku go tak zamuliło i usnął

reklama
Renata, dziękuję :-). Głosik już oddany ;-).
Bodzia, zależy jak duży jest ten blok i czy aż tak chcesz się ze mną dzielić. Najlepiej żeby była ciemna czekolada i duuuuuuuużo ;-). Obiecuję wszystkiego nie zjeść :-p.
Aguska, ja mam tyż lody malagę :-). Mniam ale zjem je dopiero jak młodego położę spać, bo on za dużo nie może słodkiego.

Aguska bede głosowac :) zapisze sobie str. w ulubionych :)

u was tez taka kichowata pogoda?? albo pada, albo wieje?? chyba jednak wole te goraco z zeszlego tygodnia. przynajmniej było mozna w basenie z dziecmi sie moczyc :)

Mój ma chrypke od kilku dni ale nie wiem od czego tak jakby alergiczna ta chrypka ale muszę wybrać sie do lekarza no i Bartek lody dziś ze mna wcinał ale też nie za dużo ...

hej wadam tylko na chwile
proszę o głosiki 5 można oddać dziennie
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/spot-promocja/galeria/?start=545

Kochana zagłosowane;)

dzieki za powitanie :)

Aguska ale na co tam trzeba zagłosowac??? :)

Fanta wszystkiego najlepszego :) kolejnych wielu lat w miłosci :)

I moge ja was prosić o głosiki na moich synków?? http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie zdiecie RenataT mozna co 12 godzin :) az do konca wakacji :)
Renata witaj:)Zagłosowane:)
Witajcie babeczki.

Nie poczytam ,bo kompetny brak czasu .
Co prawda wygospodarowałam trochę czasu na BB ,ale właśnie goście przyszli :szok::szok::szok: ,a nikogo nie zapraszałam...

U nas nieco się zmieniło tzn:
Teściowa od wtorku w szpitalu .
W piątek nad ranem miała udar mózgu.
Stan był bardzo ciężki
Odzyskała już przytomność ,więc kamień z serca...
Młoda wyjechała do Hiszpanii .Oj zazdroszczę trochę małej gadzinie.:-p:-p
Darek większość dnia spędza w szpitalu u mamy ,a w wolnej chwili jedzie do pracy .
Wraca ok.północy i o 8 znów wyjeżdża :sorry::sorry:

Kuba zbuntował się nie chce jeździć do fundacji przez co i ja nie pracuję ;-):rofl2::rofl2:

Mała rośnie jak na drożdżach i to najważniejsze ...
Uciekam ,bo dziś imieniny mam i goście przyszli.
Zajrzę do Was w wolnym czasie.;-):-):-)
Hej pisz co u Was, tak mało piszesz....Jak Karolinka???Pokaż jakieś fotki:)

Fanta blok jest obrzydliwie słodki także wpadaj. Jeden kawałek i się zasłodzisz :-p
Aguśka rekreacyjnie i spotkaniowo. Miałam jechac rano, wrócić wieczorem w końcu pojechaliśmy w piatek wróciliśmy w niedziele. U grudniowwej mamy nocleg był.

reklama
hej wadam tylko na chwile
proszę o głosiki 5 można oddać dziennie
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/spot-promocja/galeria/?start=545

dzieki za powitanie :)

Aguska ale na co tam trzeba zagłosowac??? :)

Fanta wszystkiego najlepszego :) kolejnych wielu lat w miłosci :)

I moge ja was prosić o głosiki na moich synków?? http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie zdiecie RenataT mozna co 12 godzin :) az do konca wakacji :)
Bodzia ile masz do Krakowa??
Ja uwielbiam Toruń....i byc moze zrobie wypad sobie z Gaja do Torunia....jak znajde fajny nocleg w dobrej cenie!

Do góry